• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Fysiotherapie Zevenbergen

Gaat bewegen niet meer vanzelf maar wil je nog steeds vooruit? Dynamico biedt fysiotherapie in Zevenbergen aan om jou te helpen met je blessures, fysieke klachten en ongemakken. Onze fysiotherapeuten zullen je helpen bij verlichting van klachten en herstel, en fysiotherapeutische behandelingen en advies. Adieu, blessure!

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Fysiotherapie Zevenbergen

Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van je eigen lichaam is wat Dynamico nastreeft. Mocht dat voor jou op dit moment niet mogelijk zijn door klachten aan je bewegingsapparaat, dan kunnen onze fysiotherapeuten daar wat aan doen. De afdeling fysiotherapie in Zevenbergen in het SGZ-gebouw aan de Galgenweg kan je helpen met pijn in je nek, schouders, rug, gewrichten of elders in je lichaam. Na een diagnosestelling kan er een traject worden gestart voor jouw herstel. Daarbij hebben we een groot netwerk aan externe specialisten waar we op terug kunnen vallen in het geval van zeer specifieke behandelingen.

Sport en fysiotherapie

Wij geloven in de kracht van bewegen. Daarom zal een fysiotherapeutische behandeling ook vaak hand in hand gaan met een beweegadvies. Hiervoor maken we gebruik van de faciliteiten van SGZ waar je onder begeleiding van onze deskundige collega’s aan de gang gaat met je training. Daarnaast hebben wij ook ervaring met topsport: we begeleiden de spelers van voetbalclub NAC Breda om ze zo fit mogelijk op het veld te laten staan. Ons vakgebied strekt zich dus uit van de hobbyist tot aan de professional en alles daar tussenin.

Fysio Zevenbergen

Wil je weer pijnvrij kunnen bewegen zonder dat je lichaam je een strobreed in de weg ligt? Dankzij fysiotherapie bij Dynamico in Zevenbergen is het mogelijk! Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je graag vooruit zodat je prestaties verbeteren, blessures afnemen en optimaal bewegen geen enkel probleem meer is. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel