• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Fysiotherapie Zevenbergen

Gaat bewegen niet meer vanzelf maar wil je nog steeds vooruit? Dynamico biedt fysiotherapie in Zevenbergen aan om jou te helpen met je blessures, fysieke klachten en ongemakken. Onze fysiotherapeuten zullen je helpen bij verlichting van klachten en herstel, en fysiotherapeutische behandelingen en advies. Adieu, blessure!

Fysiotherapie Zevenbergen

Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van je eigen lichaam is wat Dynamico nastreeft. Mocht dat voor jou op dit moment niet mogelijk zijn door klachten aan je bewegingsapparaat, dan kunnen onze fysiotherapeuten daar wat aan doen. De afdeling fysiotherapie in Zevenbergen in het SGZ-gebouw aan de Galgenweg kan je helpen met pijn in je nek, schouders, rug, gewrichten of elders in je lichaam. Na een diagnosestelling kan er een traject worden gestart voor jouw herstel. Daarbij hebben we een groot netwerk aan externe specialisten waar we op terug kunnen vallen in het geval van zeer specifieke behandelingen.

Sport en fysiotherapie

Wij geloven in de kracht van bewegen. Daarom zal een fysiotherapeutische behandeling ook vaak hand in hand gaan met een beweegadvies. Hiervoor maken we gebruik van de faciliteiten van SGZ waar je onder begeleiding van onze deskundige collega’s aan de gang gaat met je training. Daarnaast hebben wij ook ervaring met topsport: we begeleiden de spelers van voetbalclub NAC Breda om ze zo fit mogelijk op het veld te laten staan. Ons vakgebied strekt zich dus uit van de hobbyist tot aan de professional en alles daar tussenin.

Fysio Zevenbergen

Wil je weer pijnvrij kunnen bewegen zonder dat je lichaam je een strobreed in de weg ligt? Dankzij fysiotherapie bij Dynamico in Zevenbergen is het mogelijk! Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je graag vooruit zodat je prestaties verbeteren, blessures afnemen en optimaal bewegen geen enkel probleem meer is. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Heb je pijn aan je bekken? Daar kunnen behoorlijk wat oorzaken aan ten grondslag liggen. Zo is bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit tijdens of na een zwangerschap een heel bekende oorzaak van bekkenpijn. Maar er zijn ook tal van andere (pijn)klachten die in je bekken kunnen ontstaan, zoals incontinentie. Dat de klachten én de oorzaken van bekkenklachten zo complex zijn, komt doordat je bekken zelf dat ook is: het bestaat in principe maar uit twee bekkenhelften met drie gewrichten als verbinding, maar omdat het bekken het kruispunt is tussen de krachtverdeling tussen je bovenlichaam en je benen, is het belangrijk dat het stabiel is en heeft een kleine afwijking grote invloed. 

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Tim Testers

Noortje Joosen

Mirthe den Reijer

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.