De kracht van bewegen!

Leefstijlcoaching bij Dynamico

Ga jij de uitdaging aan om te werken aan een gezondere leefstijl?

Leefstijlcoaching bij Dynamico

==> Persoonlijke begeleiding richting jouw gezonde leefstijl

Onder begeleiding van een leefstijlcoach ga je aan de slag op het gebied van beweging, voeding en/of ontspanning. Tijdens de coachgesprekken word je uitgedaagd om zelf na te denken over verbeteringen die niet alleen persoonlijk maar ook haalbaar zijn, waarbij je handvatten krijgt van de leefstijlcoach.

Wij bieden verschillende particuliere leefstijltrajecten aan, o.a. een traject waarbij je een-op-een aan de slag gaat met onze leefstijlcoach. Hierbij kies je zelf de intensiteit van het traject zodat je het goed kunt afstellen op jouw persoonlijke leefstijldoelen. Dit traject is voor iedereen die zijn/haar leefstijl wil aanpassen en verbeteren. Mocht je een vraag hebben met betrekking tot voeding, beweging, ontspanning, slaap of de balans tussen al deze factoren, neem dan contact op met de leefstijlcoach van Dynamico om te kijken wat zij voor jou kan betekenen.

Daarnaast bieden we ook de gecombineerde leefstijlinterventie CooL (coaching op leefstijl). Dit is een leefstijlinterventie waarbij we in groepsverband aan de slag gaan met een duurzame verandering naar een gezondere leefstijl. Naast het bijwonen van groepsbijeenkomsten, voer je ook persoonlijke coachgesprekken met de leefstijlcoach. Dit traject duurt 2 jaar en wordt, mits je aan de voorwaarden voldoet en een verwijzing van de huisarts hebt, door de zorgverzekeraar vergoed. Heb je interesse of wil je meer weten over de voorwaarden, neem dan contact op met Dynamico.

Aanmelden voor leefstijlcoaching

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.