• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Jouw lichaam staat centraal

Topzorg voor iedereen

Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Het team van Dynamico bestaat uit een groot aantal hoog opgeleide medewerkers. Allemaal experts op hun eigen gebied van beweging. Betrokken mensen die maar één doel voor ogen hebben: jouw doel. Of dat nu is om te herstellen, beter te bewegen, om in beweging te blijven of om je grenzen te verzetten en je doelen te behalen. Elk lichaam is anders en dus helpen wij iedereen op een andere manier; met specialistische therapie of in ons fitcenter.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van een huisarts

Heb je een klacht/blessure maar wil je niet direct kosten maken? Tijdens het gratis Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig je klacht/blessure onderzoeken en jou daar professioneel over adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden zodat je snel geholpen wordt. Het inloopspreekuur is volledig gratis en vrijblijvend.

 

Fysiotherapie bij Dynamico

Wanneer bewegen pijn doet, lijkt meer bewegen misschien niet meteen het antwoord. Maar wat je klachten ook zijn, Dynamico kan je met fysiotherapie weer in beweging brengen – pijnvrij. Ons team van fysiotherapeuten kan je helpen met het verlichten van pijn, herstel, fysiotherapeutische behandelingen, advies en sportbegeleiding. Zo wordt optimaal bewegen weer de normaalste zaak van de wereld.

 

Bewegen zonder pijn

Iedereen wil kunnen bewegen zonder pijn, binnen de mogelijkheden van het lichaam. Maar soms word je tegengehouden door een blessure of andere fysieke beperking. In dat geval kan het team fysiotherapeuten van Dynamico je helpen. Van pijn in je nek, schouders en rug tot problemen met je gewrichten of andere fysieke ongemakken, wij hebben een gespecialiseerd team dat dit kan verhelpen. En mochten onze behandelingen niet toereikend zijn, kunnen we dankzij ons grote netwerk vertrouwen op onze partners en externe specialisten.Fysio tot topsport.

Fysio herstel bij topsport

Wat je niveau ook is, wij kunnen je begeleiden bij je herstel. Van een revalidatie na bijvoorbeeld een hersenbloeding of blessure tot aan het fit maken en houden van de selectie van voetbalclub NAC Breda, voor iedereen hebben wij een behandeling op maat. Vanuit onze vestigingen in Rucphen en Zevenbergen kunnen wij fysiotherapie aanbieden, ideaal als je in of rond Breda, Etten-Leur of Roosendaal woont. Voor eventuele verdere behandeling verwijzen we je vaak naar ons fitcenter in Rucphen. Ook kunnen we bij je thuis komen. Zo kunnen we jouw fysiotherapie tot een succes maken.

Specialist bij Dynamico

Moeilijk bewegen is niet fijn en niemand is gemaakt om stil te zitten. Mocht je dus een grens hebben die je weerhoudt te bewegen zoals jij wilt, dan is fysiotherapie bij Dynamico het antwoord. Onze medewerkers zijn op zeer groot gebied gespecialiseerd en kunnen je helpen met het behalen van betere prestaties, voorkomen van blessures en op een juiste manier revalideren. Wij zijn te vinden in Rucphen en Zevenbergen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten?

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Tim Testers

Noortje Joosen

Mirthe den Reijer

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Meer informatie over Fysiotherapie

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.