• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Fitness Rucphen

Optimaal bewegen is waar we bij Dynamico voor staan. Toch kan het zijn dat je soms niet beweegt zoals je zou willen vanwege een blessure, fysiek ongemak, te weinig tijd of geen energie. Dankzij onze expertise, begeleiding en ons aanbod in fitness in ons fitcenter in Rucphen zetten we je weer in beweging!

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij helpen je in beweging!

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

Experts in bewegen

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Fitness Rucphen

Als je last hebt van een blessure, gezondheidsklachten wilt voorkomen of juist fit wilt worden en blijven, zit je bij Dynamico goed. Fitness in Rucphen onder begeleiding van onze professionele en deskundige medewerkers om jouw persoonlijke doel te behalen. En dat kan zo breed zijn van herstellen of beter bewegen tot in beweging blijven en je grenzen verleggen. Niet alleen begeleiden we je op fitnessgebied, maar dankzij onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen we je ook gericht adviseren en ondersteunen.

Fitnessen op jezelf of in een groep

Fitnessen in ons fitcenter kan op veel verschillende manieren. We hebben een breed scala aan fitnessgroepslessen zoals ons buikspierkwartier, powerpump en cardioboxing, maar ook yoga, pilates en spinning. Mocht je juist liever individueel willen sporten dan is onze eGym-Cirkel wellicht de uitkomst. Ook is het mogelijk om onder deskundige begeleiding van onze personal trainers te fitnessen en samen naar jouw doel toe te werken.

Sportschool Rucphen

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent op gebied van sporten, bij Dynamico kunnen we je weer in beweging brengen. Onze experts helpen je met hun deskundigheid om jouw doel te behalen en kunnen desnoods terugvallen op ons grote netwerk van zorgverleners. Fitness in Rucphen maakt je weer een beweger, dus maak een afspraak en word lid!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.