Deep Oscillation

Als bewegen niet gaat zoals je wilt, kunnen we je bij Dynamico zelfs tot op celniveau behandelen. Dankzij Deep Oscillation kunnen we met behulp van trillingen je huid, bindweefsel, vet, spieren, bloed- en lymfevaten herstellen. Deze methode is erg effectief, heeft geen huidbelastende bijwerkingen en is volkomen pijnloos. Zo kun jij weer bewegen zonder pijn.

Deep Oscillation bij Dynamico

Een effectieve manier om je snel weer pijnvrij te laten bewegen is Deep Oscillation. Deze behandeling werkt op celniveau en zorgt door middel van lichaamseigen trillingen dat verstoorde cellen weer op de juiste manier meetrillen met de rest. Dit gebeurt met een applicator of plakelektrodes. Hierdoor herstelt de cel sneller en dus uiteindelijk ook het gebied waar je pijn ervaart. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen deze techniek daarom bij een hoop problemen toepassen waaronder sportblessures, spier- en gewrichtspijn en lymfoedeem.

In combinatie met beide handen kan er zo ook een manuele lymfedrainage uitgevoerd worden. Zowel deze manier als met de applicator belast je huid niet, is volkomen pijnloos en is erg effectief. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Lotte de Rooij

Jeroen Molenaar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.