• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Jouw lichaam staat centraal

Fysiotherapie Rucphen

Bewegen zou geen pijn mogen oproepen. Daarom biedt Dynamico fysiotherapie in Rucphen aan met een deskundig team van fysiotherapeuten. Van het verlichten van klachten en herstel tot fysiotherapeutische behandelingen, advies en sportbegeleiding, wij kunnen je blessures, fysieke klachten en ongemakken verzorgen. Zo kun jij weer optimaal bewegen.

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Katarina Hrtica

Sander Luijkx

Jeroen Molenaar

Sam Jongeneelen

Claudia de Bont

Steffie Oei

Diane van Bentum

Koen Kriesels

Jamaica Boeren

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Fysiotherapie Rucphen

Soms beweeg je niet zoals je zou willen en weerhoudt je lichaam je ervan te doen wat je wilt. In dat geval staat het team van Dynamico voor je klaar. Wij bieden verschillende soorten fysiotherapie aan in onze vestiging in Rucphen, waarbij elke fysiotherapeut zijn eigen specialisatie heeft. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor nekklachten, pijn in de schouders, rugpijn, gewrichtsproblemen of pijn elders in het lichaam. Dankzij ons grote netwerk kunnen we voor zeer specifieke disciplines op onze partners en externe specialisten terugvallen.

Topsportfysiotherapie

Veel behandelingen combineren wij met sport in ons fitcenter, maar ook (top)sportfysiotherapie is voor ons bekend terrein. Niets is vervelender dan door je lichaam worden tegengehouden tijdens het sporten. Daarnaast begeleiden we de spelers van voetbalclub NAC Breda ook tijdens het voetbalseizoen om ze zo fit mogelijk aan elke aftrap te laten beginnen. Van de hobbysporter tot aan de profs en alles daar tussenin: wij hebben voor iedereen een behandeling op maat.

Fysio Rucphen

Word je tegengehouden tijdens het sporten door je eigen lichaam of beweeg je niet zoals je zou willen? Bij Dynamico kunnen we je weer pijnvrij in beweging zetten dankzij fysiotherapie in ons fitcenter in Rucphen. Ons deskundige team is op zeer groot gebied gespecialiseerd en helpt je met betere prestaties, voorkomen van blessures en de juiste revalidatie. Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel