• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Fysiotherapie Rucphen

Jouw lichaam staat centraal

Bewegen zou geen pijn mogen oproepen. Daarom biedt Dynamico fysiotherapie in Rucphen aan met een deskundig team van fysiotherapeuten. Van het verlichten van klachten en herstel tot fysiotherapeutische behandelingen, advies en sportbegeleiding, wij kunnen je blessures, fysieke klachten en ongemakken verzorgen. Zo kun jij weer optimaal bewegen.

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Heb je pijn aan je bekken? Daar kunnen behoorlijk wat oorzaken aan ten grondslag liggen. Zo is bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit tijdens of na een zwangerschap een heel bekende oorzaak van bekkenpijn. Maar er zijn ook tal van andere (pijn)klachten die in je bekken kunnen ontstaan, zoals incontinentie. Dat de klachten én de oorzaken van bekkenklachten zo complex zijn, komt doordat je bekken zelf dat ook is: het bestaat in principe maar uit twee bekkenhelften met drie gewrichten als verbinding, maar omdat het bekken het kruispunt is tussen de krachtverdeling tussen je bovenlichaam en je benen, is het belangrijk dat het stabiel is en heeft een kleine afwijking grote invloed. 

Fysiotherapie Rucphen

Soms beweeg je niet zoals je zou willen en weerhoudt je lichaam je ervan te doen wat je wilt. In dat geval staat het team van Dynamico voor je klaar. Wij bieden verschillende soorten fysiotherapie aan in onze vestiging in Rucphen, waarbij elke fysiotherapeut zijn eigen specialisatie heeft. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor nekklachten, pijn in de schouders, rugpijn, gewrichtsproblemen of pijn elders in het lichaam. Dankzij ons grote netwerk kunnen we voor zeer specifieke disciplines op onze partners en externe specialisten terugvallen.

Topsportfysiotherapie

Veel behandelingen combineren wij met sport in ons fitcenter, maar ook (top)sportfysiotherapie is voor ons bekend terrein. Niets is vervelender dan door je lichaam worden tegengehouden tijdens het sporten. Daarnaast begeleiden we de spelers van voetbalclub NAC Breda ook tijdens het voetbalseizoen om ze zo fit mogelijk aan elke aftrap te laten beginnen. Van de hobbysporter tot aan de profs en alles daar tussenin: wij hebben voor iedereen een behandeling op maat.

Fysio Rucphen

Word je tegengehouden tijdens het sporten door je eigen lichaam of beweeg je niet zoals je zou willen? Bij Dynamico kunnen we je weer pijnvrij in beweging zetten dankzij fysiotherapie in ons fitcenter in Rucphen. Ons deskundige team is op zeer groot gebied gespecialiseerd en helpt je met betere prestaties, voorkomen van blessures en de juiste revalidatie. Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? 

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Chantal van Ast

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jelmer Steekstra

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Leanne Stoop

Tim Testers

Noortje Joosen

Bart Goossens

Mirthe den Reijer

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Stan Ehren

Nick van Nijnatten

Rolino Dircken

Marianne van Leeuwen

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.