Bedrijfsfitness

Na een lange dag op kantoor is bewegen belangrijk; iedereen is per slot van rekening een beweger. Bij Dynamico bieden wij daarom bedrijfsfitness aan in het fitcenter in Rucphen. Op deze manier kun je je collega’s of medewerkers stimuleren en motiveren, waar je op de werkvloer ook weer de vruchten van plukt.

Een gezonde geest in een gezond lichaam krijgt het meeste voor elkaar, zeker in een werkomgeving. De geest wordt in veel gevallen op het werk al geslepen, het lichaam doorgaans iets minder. Daarom biedt Dynamico bedrijfsfitness aan. Zo creëer je een gezonde werksfeer voor werknemers of collega’s die tegelijkertijd nog meer energie in je bedrijf steken. Ook is het meteen een mooi moment om op een andere manier met elkaar in contact te komen na het werk.

Bedrijfsfitness in Rucphen bij Dynamico

Met bedrijfsfitness bij Dynamico in Rucphen bied je je werknemers een prachtige extra arbeidsvoorwaarde. Als collega’s werk je samen aan een gezamenlijk doel onder begeleiding van onze deskundige trainers. Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw bedrijf of wil je weten hoe bedrijfsfitness in jouw bedrijf te integreren is? Neem dan contact met ons op voor jouw persoonlijke bedrijfstrainingsprogramma!

Aanmelden bedrijfsfitness

Op jouw bedrijf geënt

‘Waarom bedrijfsfitness bij Dynamico’ zul je denken? Niet alleen zijn onze deskundige en professionele trainers er voor de juiste begeleiding en motivatie, maar wij kunnen je ook maatwerk aanbieden. In ons fitcenter in Rucphen is fitnessen natuurlijk mogelijk, maar we kunnen je ook een aantal specifieke groepslessen aanbieden. Daarnaast hebben wij gediplomeerde fysiotherapeuten rondlopen die graag helpen bij bepaalde blessures of fysieke ongemakken.

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Chantal van Ast

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jelmer Steekstra

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Leanne Stoop

Tim Testers

Noortje Joosen

Bart Goossens

Mirthe den Reijer

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Stan Ehren

Nick van Nijnatten

Rolino Dircken

Marianne van Leeuwen

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.