Game Ready

RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling na acute trauma's of chirurgische ingrepen. De Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. Het handige Game Ready-systeem is een effectief hulpmiddel bij het behandelen van post chirurgische en acute blessures waarvoor koeling en compressie worden voorgeschreven.

Game Ready bij Dynamico

Koudetherapie met behulp van de Game-Ready kan pijn, zwelling en spierkrampen verminderen. De compressie duwt de aanwezige vloeistoffen weg van de plaats van het letsel of operatiegebied en vermindert hierdoor de zwelling. In combinatie met koudetherapie zorgt dat lokaal voor een verminderde doorbloeding, wat een normale lichaamsreactie is op de compressie en koude. Na de Game-Ready behandeling zal de doorbloeding juist toenemen. Kortom, de Game-Ready zorgt voor een actieve regelbare compressie welke in combinatie met koude het herstel ten goede komt!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van een huisarts

Heb je een klacht/blessure maar wil je niet direct kosten maken? Tijdens het gratis Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig je klacht/blessure onderzoeken en jou daar professioneel over adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden zodat je snel geholpen wordt. Het inloopspreekuur is volledig gratis en vrijblijvend.

 

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Tim Testers

Noortje Joosen

Mirthe den Reijer

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.