Game Ready

RICE (Rest, Ice, Compression and Elevation) is een bewezen methode voor revalidatie en behandeling na acute trauma's of chirurgische ingrepen. De Game Ready biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. Het handige Game Ready-systeem is een effectief hulpmiddel bij het behandelen van post chirurgische en acute blessures waarvoor koeling en compressie worden voorgeschreven.

Game Ready bij Dynamico

Koudetherapie met behulp van de Game-Ready kan pijn, zwelling, spierkrampen en weefselletsel verminderen. De compressie duwt de aanwezige vloeistoffen weg van de plaats van het letsel of operatie en vermindert hierdoor de zwelling. Dit in combinatie met koudetherapie zorgt voor een lokale verminderde doorbloeding. Dit wordt vasoconstrictie genoemd en is een normale lichaamsreactie op de compressie en kou. Na de Game-Ready behandeling zal de doorbloeding juist toenemen. Dit wordt vasodilatatie genoemd. Dit komt uiteindelijk het herstelproces van het aangedane gewricht of weefsel ten goede. Kortom, de Game-Ready zorgt voor een actieve regelbare compressie en perifere koudetherapie met behulp van anatomische bandages die zich aan de lichaamsvorm aanpassen (zie afbeelding).

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van een huisarts

Heb je een klacht/blessure maar wil je niet direct kosten maken? Tijdens het gratis Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig je klacht/blessure onderzoeken en jou daar proffesioneel over adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden zodat je snel geholpen wordt. Het inloopspreekuur is volledig gratis en vrijblijvend.

 

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Jeroen Molenaar

Samirah Fremouw

Romy Westhoff-Koen

Justin Konings

Pim Jochems

Veerle van Loon

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.