eGym

Wil je individueel trainen zonder gedoe? Dan is de eGym-Cirkel bij Dynamico de oplossing voor jou. Deze cirkel van acht apparaten lijkt gewone fitnessapparatuur, maar is eigenlijk een personal trainer en apparaat in één. Met een persoonlijke chipkaart worden deze toestellen speciaal voor jou ingesteld en krijg je via het touchscreen instructies.

Hoe fijn is het als je trainingsschema met jou meegroeit? Dat is wat het vooruitstrevende eGym doet! De acht apparaten in de eGym-Cirkel bij Dynamico in Rucphen worden met jouw persoonlijke chipkaart ingesteld op jouw lichaam. Zo hoef je niet meer te onthouden hoe je het toestel de vorige keer had gebruikt. Ook wordt automatisch het juiste gewicht geselecteerd. Daarbij meet het apparaat telkens hoe groot jouw kracht is en train je dus altijd met de goede hoeveelheid gewichten. Het is wetenschappelijk bewezen dat je met sprongen vooruitgaat. En je bent in een halfuurtje klaar.

eGym bij Dynamico

Heb jij wel oren naar snel, veilig, zeer efficiënt, heel eenvoudig en leuk trainen? Dan zijn de toestellen van eGym bij Dynamico in Rucphen de uitkomst. Je hoeft niet te wachten tot iemand klaar is op een apparaat omdat je ze in een willekeurige volgorde kunt gebruiken. Uiteraard word je begeleid door onze deskundige trainers. Meer weten over eGym? Kom het uitproberen of word lid!

Aanmelden eGym

Fitnessen met een tegenstander

Een ander herkenbaar aspect van deze toestellen is dat ze allemaal een touchscreen hebben. Hierop kun je niet alleen selecteren welke trainingsroutine je wilt gaan volgen of zien hoe je het doet, het is ook een interactief scherm. Met spelelementen kun je punten verzamelen als je bijvoorbeeld een bepaalde snelheid aanhoudt of een bepaald bewegingsbereik vasthoudt. Zo heb je tijdens het fitnessen eindelijk een tegenstander!

Succesverhalen van onze klanten

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.