Henk Lahaije

Na twintig weken in een revalidatiecentrum te zijn verbleven (vanwege IC-opname door Covid-19) luidde de diagnose van doctoren en therapeuten dat zowel staan als lopen voor Henk nooit meer mogelijk zou zijn.

We werden verwezen naar een verpleeghuis. Als gezin wilden we daar nog niet aan beginnen en schakelden Dynamico in. Met driemaal per week zeer vriendelijke en deskundige begeleiding aan huis kon Henk na 4 weken (m.b.v sta-lift) op eigen benen staan. Na 8 weken kon hij kleine stukjes in huis lopen met een rollator. Ondertussen loopt hij met zijn rollator afstanden van honderden meters in de buitenlucht en het einde van de mogelijkheden is nog niet in zicht. Dit alles dankzij Charlotte en Louis van Dynamico. De vereiste deskundigheid en professionaliteit koppelen zij aan een prettige en geduldige benadering waarbij zij echt in je geloven en zeer vasthoudend zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Onze dank is bijzonder groot.

De vereiste deskundigheid en professionaliteit koppelen zij aan een prettige en geduldige benadering waarbij zij echt in je geloven en zeer vasthoudend zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.