De gz-psycholoog van Dynamico

Psychotherapie

Voor wie

Bijna de helft van de mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met psychische problemen. Het leven is niet maakbaar en daarom is het geheel normaal dat je negatieve emoties en tegenslagen zult hebben, dit hoort bij het leven.

De GZ-psycholoog behandelt psychische stoornissen, problemen in de persoonlijke levenssfeer en de psychische aspecten die samengaan met lichamelijke ziekte, invaliditeit en handicaps. Je kunt bij Dynamico terecht voor:

Wij bieden behandeling aan binnen de eerste lijn gericht op lichte tot matige psychische klachten, die niet zo lang bestaan. Indien er sprake is van complexe of ernstige problematiek zal worden verwezen naar de specialistische GGZ. Denk hierbij aan:

Door wie?

Onze GZ-Psycholoog, Leroy Zuijkerbuijk, heeft geruime ervaring opgedaan binnen de specialistische GGZ, met verschillende doelgroepen, waaronder angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en trauma. Daarnaast heeft hij aan het begin van zijn loopbaan gewerkt als POH-GGZ bij de huisarts. Hij is geschoold in cognitieve gedragstherapie (CGT), dialectische gedragstherapie (DGT), acceptance and commitment therapy (ACT) en eye movement desensitization and reprocessing (EMDR).

Behandeling

Bij aanvang van de eerste afspraak vindt er een screening en intakegesprek plaats. Hierbij wordt dieper ingegaan op de hulvraag: wanneer en waarom hebben de klachten zich ontwikkeld. Op basis van een duidelijke probleemsamenhang worden concrete behandeldoelstellingen -en interventies geformuleerd en geselecteerd, waarbij cognitieve gedragstherapie, ACT en/of EMDR als voornaamste behandelinterventies worden ingezet.

Kosten

Je komt bij ons in aanraking voor de GZ-psycholoog door middel van een verwijsbrief van de huisarts. De vergoeding van de kosten verschilt per zorgverzekeraar.
Lukt het niet om op jouw afspraak aanwezig te zijn? Meld dit dan 24 uur van tevoren anders zijn wij genoodzaakt om een factuur te sturen van € 60,-. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Beschikbaarheid

Onze psycholoog is elke vrijdag aanwezig op de locatie te Rucphen, afspraken kunnen voorlopig enkel op die dag worden ingepland.

Op dit moment is er geen wachtlijst voor het maken van een afspraak.

Afspraak psychologie