Samen sporten met aandacht voor elkaar

Groepslessen

Misschien ben jij wel de persoon die het niks vindt om individueel te fitnessen. Gelukkig heeft Dynamico voor jou het antwoord om ook in beweging te blijven: onze groepslessen. Van in kleine groepjes samen aan een gezamenlijk doel werken tot aan je conditie op peil houden met behulp van spinning of meer in balans blijven met yoga.

Als je wordt tegengehouden om te bewegen door een gebrek aan energie, tijd of gezelschap, helpt Dynamico je weer in beweging. Samen bewegen is vaak nog leuker dan alleen: je kunt competitief zijn, samen naar een doel streven en natuurlijk socializen terwijl je bezig bent. De groepslessen die wij in ons fitcenter in Rucphen geven, zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau. Daarbij worden ze altijd gegeven door onze deskundige en enthousiaste medewerkers.

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Voor iedere sporter wat wils

Ons groepslessenaanbod

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Katarina Hrtica

Sander Luijkx

Jeroen Molenaar

Sam Jongeneelen

Claudia de Bont

Steffie Oei

Diane van Bentum

Koen Kriesels

Jamaica Boeren

Van yoga en pilates tot spinning in Rucphen

De ruime groepszaal van Dynamico wordt zeven dagen per week gebruikt voor onze groepslessen. Als je daarom op zoek bent naar yoga, pilates of spinning in Rucphen, zit je goed bij ons. Daarnaast kun je in ons fitcenter ook andere lessen volgen op onder meer kracht en uithoudingsvermogen. Denk aan het buikspierkwartier, powerpump, cardio boxing en spin & shape. Ook is het mogelijk om in kleine groepen onder begeleiding te fitnessen.

Groepslessen bij
Dynamico Rucphen

Ben je benieuwd welke lessen wij aanbieden of wanneer je welke lessen kunt volgen? Check dan zeker ons overzicht en ons weekrooster. De lessen worden allemaal gegeven in ons fitcenter in Rucphen onder begeleiding van onze deskundige trainers. Als je ook mee wilt doen kun je je bij onze receptie inschrijven of neem contact met ons op voor een gratis proefles naar keuze. Ook voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten