Christien van Meer

Mijn naam is Christien van Meer, ik ben 55 jaar en COPD patiënt. Sinds mei 2020 ben ik onder behandeling bij Charlotte en ik moet zeggen dat ik niet anders zou willen.

Toen we begonnen met de therapie kon ik bijna niets meer, 5 meter lopen was al te ver. Trappen lopen was al helemaal geen optie. Nu, bijna 2 jaar later, is mijn leven zoveel beter. Ik train 4 x per week, heb nog maar 1 x per dag mijn puffer nodig en voel me steeds beter en gezonder worden. Dit alles in samenwerking met Charlotte, ze is mijn rots in de branding. Zodra ik teveel hooi op mijn vork neem, weet ze mij weer met beide beentjes op de grond te krijgen. Vanaf het begin heeft ze me gesteund , hebben we alles stap voor stap gedaan en de tot nu toe gestelde doelen behaald. 

Op een zeer respectvolle manier begeleidt ze mij en hebben we in mijn ogen een hele mooie vertrouwensband op gebouwd. Als Charlotte met vakantie gaat, krijg ik tijdelijk een andere therapeut. Dat is prima, maar wat ben ik blij als ze weer terug is. Vanwege mijn aandoening train ik iedere week met Charlotte en ik hoop dat we dat nog heel lang samen mogen doen.

Superblij en trots dat ze mijn therapeute is!!!

Toen we begonnen met de therapie kon ik bijna niets meer, 5 meter lopen was al te ver.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.