Renske Meesters

Mijn naam is Renske Meesters en ik ben 16 jaar oud. Ik zit al heel mijn leven op voetbal en ik doe het nog steeds super graag. 
 

Een jaartje geleden ongeveer begon ik pijn in mijn heup te krijgen. Eerst dachten we dat het wel over zou gaan. Maar de pijn ging maar niet weg en het voetballen begon er ook onder te lijden. We gingen naar de huisarts en die verwees ons door naar het ziekenhuis, waar er foto’s werden gemaakt.  De foto’s wezen uit dat er een cyste op mijn heupgewricht zat en dat ik absoluut niet mocht belasten.  Met minmaal 4 weken rust zou de pijn minder moeten worden. Dat was niet het geval, de pijn werd erger. Na verschillende onderzoeken bij de orthopeed werd de oorzaak nog steeds niet gevonden. Ik kreeg zelfs een verwijzing voor een academisch ziekenhuis. Ik mocht nog steeds niet belasten, moest met krukken blijven lopen. Via via kwamen we bij Dynamico terecht.
Ik ben gelijk in behandeling genomen door Eva en Robin en zij zijn samen gaan kijken naar wat het nu precies zou kunnen zijn. Zij gaven ook aan dat het zeer waarschijnlijk niets ernstigs was en dat het een opstapeling was van factoren. Maar dat ook het niet kunnen/ mogen belasten er niet goed aan deed. Belangrijk was om weer zo snel mogelijk te gaan revalideren. Op hun advies ben ik naar een andere orthopeed gegaan. Deze gaf aan dat het een peesplaatontsteking was en overbelasting van de grote bilspier. 
Toen zijn we met de behandelingen begonnen, er stond heel veel spanning op mijn benen vanwege de krukken. Ik had mezelf een verkeerde manier van lopen aangeleerd. Nadat mijn spieren waren los zijn gemaakt, begonnen we met “opnieuw leren lopen”. Dat ging na een snelle tijd al super goed. Ik mocht beginnen met sporten! Bij het sporten werd ik geholpen door Pim. Het sporten was 2 keer in de week, maar inmiddels is het sporten al naar 1 keer per week gegaan. We zijn nu vooral nog bezig met mijn beenspieren weer op te bouwen. 
Ook mag ik alweer voetballen! Ik heb 2 weken geleden weer 20 minuten meegedaan. Het ging super goed, nu mag ik alweer 45 minuten spelen. 
Ik ben zo zo zo blij en dankbaar voor de supersnelle hulp vanuit Dynamico! Zonder hun had ik nu nog steeds met krukken moeten lopen. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun en hulp! 

Ik ben zo zo zo blij en dankbaar voor de supersnelle hulp vanuit Dynamico! Zonder hun had ik nu nog steeds met krukken moeten lopen.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.