Giel Hartman

Ik ben Giel en sport nu een tijdje bij Dynamico. Zelf heb ik een hersenziekte waardoor ik een verslechterde balans heb. Ik had nooit verwacht dat dit nog zou verbeteren.

Door de goede persoonlijke begeleiding van trainers bij Dynamico heb ik krachtigere spieren ontwikkeld waardoor ik minder last heb van mijn slechte balans. Hierdoor ga ik weer met meer zelfvertrouwen door het leven. Onlangs ben ik ook de voedingscoaching gaan volgen bij coach Stef. Mijn doel is om meer spiermassa aan te komen. Door de voedingscoaching is mijn leefstijl gezonder geworden en ben ik inmiddels al een paar kilogram aangekomen in de spiermassa en dit zie ik natuurlijk terug in de spiegel. Sinds de lockdown krijg ik twee keer per week personal training buiten. Ik kan dit aan iedereen aanraden die daadwerkelijk doelen wil halen en progressie wil boeken.

Door de goede persoonlijke begeleiding van trainers bij Dynamico heb ik krachtigere spieren ontwikkeld waardoor ik minder last heb van mijn slechte balans. Hierdoor ga ik weer met meer zelfvertrouwen door het leven.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.