Inge van Ginneken

Al 9 jaar kom ik elke week 2 à 3 keer in de week bij Dynamico sporten. Toen de lockdown kwam, wilde ik blijven bewegen en ben ik dus 2 keer per week in Rucphen te vinden. Ze hebben mij bij Dynamico gevraagd waar ik naartoe wil werken met de personal training en het antwoord was: ik wil een push up kunnen maken. Door alle specifieke trainingen en persoonlijke aandacht heb ik mijn doel inmiddels gehaald. Door de gezelligheid, goede begeleiding en de persoonlijke aandacht kom ik elke keer weer graag naar Dynamico. 

Op naar het volgende doel! 

Maar wat vinden wij dan van Inge?

Inge mag je best wel een powervrouw noemen. Ze traint al een behoorlijk lange tijd bij ons in het fitcentrum. Toen de lockdown kwam bleef Inge trainen en met vaste regelmaat zie ik Inge bij de personal training buiten. Toen we begonnen met de personal training, heb ik aan Inge gevraagd wat haar doel was en graag wilde leren. Resoluut was daarop het antwoord: push up op mijn tenen. 

Ik ben daar met Inge sportspecifiek op gaan trainen. Of er nu sneeuw lag, het regende of koud was, het maakte niet uit, Inge was er altijd, 2x per week. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: inmiddels doet deze kanjer er moeiteloos 10 op haar tenen. Trots als coach zijnde op deze kanjer!!!! 

Door alle specifieke trainingen en persoonlijke aandacht heb ik mijn doel inmiddels gehaald. Door de gezelligheid, goede begeleiding en de persoonlijke aandacht kom ik elke keer weer graag naar Dynamico.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.