Dion van den Boom

In de zomer van 2021 prijs gehad met Corona, ruim twee weken goed ziek van geweest en daarna nog flink vermoeid. Aanvankelijk dacht ik, dat het op het fysieke vlak met verloop van tijd wel weer goed zou komen. Gewoon weer opbouwen met het fietsen, was het idee. In de weken die volgden, namen de kracht en uithoudingsvermogen in mijn lijf alleen maar verder af. 

 

Ik wist dat Louis al vanaf het begin op COVID was gedoken en ik ben ontzettend blij dat ik bij Dynamico terecht ben gekomen in het traject om van long-COVID te herstellen. 

Hij heeft me zeker in het begin op het hart gedrukt, dat ik niet mijn grenzen op moest zoeken qua fysieke inspanning. Dat speelde voor Corona totaal geen rol. De long-COVID voelt alsof je lichaam je simpelweg in de steek laat. 

Het hersteltraject en met name de goede persoonlijke begeleiding bij Dynamico geven je een doel en de motivatie om ernaartoe te werken. Dat geeft je weer houvast. Progressie van de opbouw van spierkracht kun je dankzij de E-Gym fitness apparaten perfect volgen en dat komt de motivatie alleen maar ten goede. Verder in het traject verschoof het accent meer van kracht naar uithoudingsvermogen en dat helpt enorm om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen.

Het voelt ontzettend goed om na dit traject weer volledig aan het werk te zijn en het vertrouwen te hebben om weer lekker op de fiets te kruipen. Ontzettend bedankt voor de goede begeleiding!

Het voelt ontzettend goed om na dit traject weer volledig aan het werk te zijn en het vertrouwen te hebben om weer lekker op de fiets te kruipen.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.