• Je kunt altijd onbeperkt sporten

  • Je hebt altijd beschikking over de beste faciliteiten

  • Wij laten jou optimaal bewegen, binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Sportschool Rucphen

Unieke fitnessconcepten

Iedereen is gemaakt om te bewegen. Toch zijn er momenten dat je niet beweegt zoals je zou willen, bijvoorbeeld doordat je lichaam je ervan weerhoudt of omdat het je aan tijd of energie ontbreekt. De medewerkers van sportschool Dynamico in Rucphen zetten je weer in beweging zodat jij weer optimaal beweegt.

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij staan klaar om je op weg te helpen

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

eGym

Fit in slechts dertig minuten

Een slimme, complete
en persoonlijke work-out

Wil je graag fitter en vitaler worden op een makkelijke en leuke manier? Denk dan eens aan de eGym-Cirkel van Dynamico. De eGym-Cirkel is een slimme, complete, persoonlijke work-out van slechts dertig minuten, onder begeleiding. Er zijn geen wachttijden, omdat we werken met acht toestellen die je in willekeurige volgorde kunt gebruiken. Met een persoonlijke chipkaart stellen we deze toestellen optimaal in op jouw lichaam en via je persoonlijke touchdisplay krijg je persoonlijke instructies. Het wordt nooit saai met deze technologie die jouw trainingsvorderingen bijhoudt en zich hierop aanpast. Je traint snel, veilig, zeer efectief en heel eenvoudig.

Experts in het begeleiden van jouw sportdoelen

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Sportschool Rucphen

Dynamico geldt als de professionele en deskundige sportschool in Rucphen waar je in welke situatie dan ook terecht kunt. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om te zorgen dat jouw doel binnen handbereik komt. En of dat nu herstellen, beter bewegen, in beweging blijven of grenzen verleggen is, onze trainers adviseren, begeleiden en ondersteunen je. Zo kunnen wij je helpen bij blessureherstel, het voorkomen van klachten en fit worden én blijven. Daarnaast beschikken wij over meerdere gespecialiseerde fysiotherapeuten die jouw lichaam altijd centraal stellen.

Van personal trainer tot groepslessen

In ons fitcenter kun je naast fitness ook terecht voor een diversiteit aan trainingen en lessen. Voor de onafhankelijke sporter is onze eGym-Cirkel de uitkomst, maar misschien ben jij meer gebaat bij deskundige begeleiding van een personal trainer of zoek je het wel in onze groepslessen. Daarin hebben we een breed aanbod met op balans gerichte lessen als yoga en pilates, maar even goed op cardio of op bepaalde spiergroepen gerichte groepstrainingen als spinning, cardio boxing, powerpump en ons buikspierkwartier.

Fitness Rucphen

Wat je doel ook is, Dynamico in Rucphen zet je weer in beweging. En ongeacht je beweegreden, onze experts staan voor je klaar om je te helpen, want uiteindelijk is iedereen een beweger. Wij hebben alle kennis in huis en kunnen dankzij ons grote netwerk bij hulp vertrouwen op onze partners en externe specialisten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en word lid!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.