Je bent en kan meer dan je zelf denkt

Personal trainer Rucphen

Wanneer het je niet lukt om jezelf te motiveren te bewegen, kun je vertrouwen op de personal trainers van Dynamico. Wij zijn er voor het duwtje in de rug, de inspiratie voor het stapje extra en het behalen van jouw doelen. Samen bekijken we wat jij wilt bereiken, wat jouw lichaam aan kan en wanneer het in je agenda past!

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Betrokken bij jouw persoonlijk welzijn

Personal trainer

In het fitcenter in Rucphen gaan wij na aanmelding zo snel mogelijk met je aan de gang. Dat begint met een intake waarbij we met een bodyscan je huidige conditie en algehele gezondheidstoestand bekijken, de nulmeting. Daarna begint jouw persoonlijke training onder professionele begeleiding. Regelmatig zal je personal trainer je opnieuw testen om te zien hoe je het doet. Ook geven we slaap- en voedingsadvies. Met tussentijdse evaluaties kijken we ook hoe we jouw coachingsschema aan kunnen passen zodat jouw vooruitgang zo snel en goed mogelijk verloopt.

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Personal training
bij Dynamico

Wat voor doel je ook hebt, bij Dynamico in Rucphen kunnen onze personal trainers je altijd helpen met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit individueel, maar in kleine groepjes is dit net zo goed mogelijk. Onze instructeurs worden vaak gezien als bron van inspiratie en zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Heb je dus een sportief doel en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Maak dan een afspraak of plan een gratis intakegesprek!

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Personal trainer Rucphen

Wanneer je wilt afvallen, klachten herstellen of voorkomen, trainen voor jouw sport of juist voor het ultieme doel, dan is de juiste mindset belangrijk. Met personal training bij Dynamico helpen we je niet alleen in onze sportschool maar ook daarbuiten met een gezonde en actieve leefstijl. Optimaal bewegen voor jouw doel is ons doel, iets wat we altijd voor ogen houden!

Begeleid sporten

Jouw doel bepalen we uiteraard samen met jou. Wanneer je je aanmeldt doen we een bodyscan zodat we je huidige conditie en algehele gezondheid als nulpunt kunnen gebruiken. Op basis daarvan maken we een trainingsschema dat we tijdens je trainingen bij zullen stellen: je niveau moet immers omhoog blijven gaan! Daarnaast geven we je ook voedings- en slaapadvies zodat je ook buiten onze sportschool in Rucphen vooruitgang boekt.

Personal training Rucphen

Wanneer je op zoek bent naar een personal trainer in Rucphen, vertrouw dan op personal training van Dynamico. Onze trainers zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en inspirerende individuele trainingen, evenals kleine groepslessen. Door persoonlijke begeleiding en ons aantrekkelijke programma helpen wij jouw doel te behalen. Wil je meer weten over wat er mogelijk is? Maak dan een afspraak of plan meteen een gratis intakegesprek!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.