• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Jouw lichaam staat centraal

Fysiotherapie Breda

Niemand wil met pijn bewegen. Om dit te voorkomen of verhelpen, kun je vertrouwen op fysiotherapie bij Dynamico. Onze deskundige fysiotherapeuten zorgen ervoor dat blessures voorkomen worden, fysieke klachten verholpen worden en herstel wordt bevorderd. Met onze behandelingen en advies beweeg jij zo weer pijnvrij.

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Fysiotherapie Breda

Lopen, zitten of sporten met pijn wil niemand. Het houdt je tegen in alles wat je doet en wil doen. Bij Dynamico in Rucphen of Zevenbergen helpen we je weer pijnvrij te bewegen door middel van fysiotherapie. Of je nu met heupklachten, rugklachten of schouderklachten zit, ons deskundige team fysiotherapeuten helpt jou er weer bovenop met een behandeling op maat. En mochten we er niet meteen uit komen, kunnen we vertrouwen op ons grote netwerk partners en extern specialisten.

Sportfysiotherapie Breda

Als officieel begeleider van de spelers van NAC Breda weten we wat het betekent om op topniveau te werken. Dat neemt niet weg dat we ook voor de hobbysporter tot aan de reguliere beweger een passende behandeling hebben. En hoewel rust goed is, kunnen wij je door middel van sportfysiotherapie weer pijnvrij laten bewegen, allemaal vanuit ons fitcenter in Rucphen of de faciliteiten van SGZ in Zevenbergen.

Fysio Breda

Beweeg je met pijn en wil je er vanaf? Dan heeft Dynamico de juiste behandeling voor jou. Voor fysiotherapie in Breda hoef je alleen naar onze locatie in Rucphen of Zevenbergen, waar we jouw klachten en blessures verhelpen en je snel weer revalideert. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel