• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Jouw lichaam staat centraal

Fysiotherapie Etten-Leur

Wanneer bewegen pijn doet of je lichaam je tegenhoudt, biedt Dynamico de oplossing. Met fysiotherapie herstellen onze deskundige fysiotherapeuten jouw klachten. Wij helpen je met fysiotherapeutische behandelingen, advies of sportfysiotherapie. Zo beweeg jij weer optimaal, zonder blessures, fysieke klachten en ongemakken!

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Fysiotherapie Etten-Leur

Het team van Dynamico helpt jou weer in beweging wanneer je niet beweegt zoals je zou willen. In zowel onze vestiging in Rucphen als Zevenbergen bieden we verschillende soorten fysiotherapie aan. Of je nu met heupklachten zit, een kniespecialist zoekt of door middel van deep oscillation lymfoedeem tegen wilt gaan, wij bieden het. Al onze medewerkers zijn specialist op hun eigen gebied en kunnen voor zeer specifieke disciplines terugvallen op een groot netwerk aan partners en extern specialisten.

Sportfysiotherapie

Niet kunnen bewegen zoals je wilt, is normaal gesproken al vervelend, laat staan tijdens het sporten. Doordat wij onze behandelingen veel combineren met sport en ook met topsporters werken, kunnen wij alles afstemmen op jouw situatie. Wat je niveau ook is, in ons fitcenter in Rucphen of met de faciliteiten van SGZ in Zevenbergen zorgen wij voor de fysiotherapie die bij jou past. Met de juiste begeleiding beweeg jij zo weer zoals je wilt.

Fysio Etten-Leur

Voor fysiotherapie in Etten-Leur zit je bij de locaties van Dynamico in Rucphen of Zevenbergen aan het juiste adres. Onze deskundige fysiotherapeuten zetten je met hun behandelingen en advies weer pijnvrij in beweging. Wat voor lichamelijke klachten je ook hebt, wat voor blessures je wilt voorkomen of voor welke revalidatie dan ook, bij ons zit je aan het juiste adres. Meer weten over de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel