• Je kunt altijd onbeperkt sporten

  • Je hebt altijd beschikking over de beste faciliteiten

  • Wij laten jou optimaal bewegen, binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Sportschool Schijf

Unieke fitnessconcepten

Wanneer je lichaam je tegenhoudt om te bewegen zoals jij wilt, staat Dynamico voor je klaar. Met fitness, groepslessen of personal training zorgen wij je weer in beweging komt. Of je nu wordt tegengehouden door een blessure, lichamelijke klacht, tijd of energie, de medewerkers van onze sportschool helpen je!

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij staan klaar om je op weg te helpen

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

eGym

Fit in slechts dertig minuten

Een slimme, complete
en persoonlijke work-out

Wil je graag fitter en vitaler worden op een makkelijke en leuke manier? Denk dan eens aan de eGym-Cirkel van Dynamico. De eGym-Cirkel is een slimme, complete, persoonlijke work-out van slechts dertig minuten, onder begeleiding. Er zijn geen wachttijden, omdat we werken met acht toestellen die je in willekeurige volgorde kunt gebruiken. Met een persoonlijke chipkaart stellen we deze toestellen optimaal in op jouw lichaam en via je persoonlijke touchdisplay krijg je persoonlijke instructies. Het wordt nooit saai met deze technologie die jouw trainingsvorderingen bijhoudt en zich hierop aanpast. Je traint snel, veilig, zeer efectief en heel eenvoudig.

Experts in het begeleiden van jouw sportdoelen

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Sportschool Schijf

Bij Dynamico doen we er alles aan om jouw doel te behalen. Onze deskundige medewerkers helpen je te herstellen van blessures, klachten te voorkomen en fit te worden en te blijven. Heb je klachten die een specialistischere aanpak nodig hebben? Dan kun je vertrouwen op de gerichte behandelingen van onze fysiotherapeuten. Herstellen, meer of beter bewegen of je grenzen verleggen: wij staan voor je klaar!

Fitness met begeleiding

In onze sportschool hebben we voor ieder wat wils. Van individueel fitnessen of met een personal trainer, tot aan ons grote aanbod groepslessen. Onze eGym-Cirkel is erg geschikt voor een snelle en gerichte workout, terwijl onze personal training samen met jou je doel probeert te behalen. En gezellig met anderen kun je naar onze lessen yoga, pilates, spinning, cardioboxing of het buikspierkwartiertje gaan!

Fitness Schijf

Als je op zoek bent naar een sportschool in Schijf hoe je niet verder te zoeken dan Rucphen. Dynamico biedt verschillende fitnessmogelijkheden waar onze experts je weer in beweging brengen. Wat je ook tegenhoudt, wij hebben de oplossing. En zo niet, kunnen we altijd terugvallen op ons grote netwerk van extern specialisten en partners. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Maak een afspraak en word lid!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.