Fitness Schijf

Wanneer je beter wilt bewegen, ben je voor fitness in Schijf bij Dynamico aan het juiste adres. Met fitness, groepslessen of personal training zorgen onze deskundige trainers dat je weer in beweging komt en blijft. Ook wanneer je wordt tegengehouden door een blessure, lichamelijk klacht, tijd of energie.

Fitness Schijf

Fit worden en blijven wil iedereen. Bij Dynamico helpen we om dat te bewerkstelligen. Met meer of beter bewegen voel jij je fitter en gezonder, maar soms word je tegengehouden door je lichaam. Ons deskundige team van experts helpt je te herstellen van blessures, klachten te voorkomen en je grenzen te verleggen. En mocht jouw lichaam specialistischere zorg nodig hebben, dan staan onze fysiotherapeuten voor je klaar met een gerichte behandeling.

Groepsles, personal trainer of gewoon fitnessen

De sportschool van Dynamico heeft voor ieder wat wils. Wij hebben een breed aanbod groepslessen met onder meer yoga, pilates, spinning, cardioboxing, powerpump of ons befaamde buikspierkwartier. Maar ook wanneer je individueel wilt fitnessen, zit je bij ons goed: onze eGym-Cirkel is perfect voor een snelle en gerichte workout. Als je persoonlijke begeleiding wilt, staan onze personal trainers voor je klaar. Hierbij houden we altijd jouw doel in ons achterhoofd.

Sportschool Schijf

Voor een sportschool in Schijf hoef je niet verder te kijken dan Rucphen. Bij Dynamico vind je verschillende fitnessmogelijkheden, zowel individueel als in een groep. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je weer in beweging te krijgen en kunnen daarbij altijd terugvallen op een groot netwerk aan partners en extern specialisten. Wil jij ook weer in beweging komen? Maak een afspraak, kijk wat we voor jou kunnen doen en word lid!