Fysiotherapie voor nekklachten

Het ontstaan van nekklachten kan diverse oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld overbelasting, een verkeerde houding, slijtage, stressfactoren of een acuut ontstaansmoment. De klachten kunnen bestaan uit lokale/uitstralende pijn, gevoeligheid en stijfheid in het nek-/schoudergebied, hoofdpijnklachten of duizeligheid. 

Zonder doorverwijzing van de huisarts toch naar een fysiotherapeut!

Gratis inloopspreekuur

Loop je al een tijdje rond met vragen over een bepaalde pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?

Bij Dynamico Fysiotherapie hebben wij een gratis inloop spreekuur bij een van onze fysiotherapeuten waar je gratis en vrijblijvend jouw vraag kunt stellen zonder verwijzing van een arts.

Wil jij weer fit worden en pijn vrij bewegen, maar niet direct kosten maken bekijk dan het gratis inloopspreekuur.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

In de nek bevinden zich vele pijngevoelige weefsels op een betrekkelijk klein en compact gebied. Pijn kan het gevolg zijn van (over)prikkeling, beschadiging of een ontstekingsreactie ten gevolge van een traumamoment. Denk hierbij aan nekwervels en de gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, zenuwen en hun uitlopers en natuurlijk de pees- en spierstructuren. 

Door middel van fysiotherapie, manuele therapie, dry-needling en taping kunnen veelal alle bovengenoemde structuren behandeld en beïnvloed worden met als gezamelijk doel; de nek weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Meer informatie over Nek

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!