Klachten

Pijnklachten in je lichaam houden je vaak tegen te bewegen zoals je wilt. Maar of het nu in je nek, schouders, armen, rug, heupen, knieën of voeten zit, de fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je hierbij helpen. Onze specialisten behandelen je klachten met oefeningen en therapie. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende klachten en hun behandelingen.

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

 • Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

  Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

 • Fysiotherapeut voor schouderklachten

  Overbelasting of een verkeerde houding kunnen leiden tot schouderklachten. Bewegen is hierdoor pijnlijk en houdt je tegen in je dagelijkse leven. Deze klachten kunnen gelukkig goed verholpen worden door de fysiotherapeuten van Dynamico.

 • Fysiotherapeut voor lage rugklachten

  Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

 • Fysiotherapeut voor heupklachten

  Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

 • Fysiotherapeut voor elleboogklachten

  Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

 • Fysiotherapeut voor polsklachten

  Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

 • Fysiotherapeut voor knieklachten

  Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

 • Fysiotherapeut voor enkelklachten

  De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

 • Fysiotherapeut voor hielklachten

  Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.