Dynamico

Iedereen is gemaakt om te bewegen

Maar soms beweeg je niet zoals je zou willen en weerhoudt je lichaam je om te doen wat je wilt. Iets houdt je tegen; een blessure, pijn, een beperking? Misschien ontbreekt het je aan energie of tijd? Of lukt het niet om je eigen prestaties te verbeteren? Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam.

Zonder doorverwijzing van de huisarts toch naar een fysiotherapeut!

Gratis inloopspreekuur

Loop je al een tijdje rond met vragen over een bepaalde pijn of heb je behoefte aan het advies van een fysiotherapeut? Maar je wilt niet direct kosten maken of je weet niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?

Bij Dynamico Fysiotherapie hebben wij een gratis inloop spreekuur bij een van onze fysiotherapeuten waar je gratis en vrijblijvend jouw vraag kunt stellen zonder verwijzing van een arts.

Wil jij weer fit worden en pijn vrij bewegen, maar niet direct kosten maken bekijk dan het gratis inloopspreekuur.

Fit worden en fit blijven

Gespecialiseerde fysiotherapie

Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Het team van Dynamico bestaat uit een groot aantal hoog opgeleide medewerkers. Allemaal experts op hun eigen gebied binnen de fysiotherapie.

Betrokken mensen die maar één doel voor ogen hebben: jouw doel. Of dat nu is om te herstellen, beter te bewegen, om in beweging te blijven of om je grenzen te verzetten en je doelen te behalen. Elk lichaam is anders en dus helpen wij iedereen op een andere manier met specialistische therapie.
 

Doe de gratis bodyscan

Start met optimaal bewegen binnen de
mogelijkheden van jouw lichaam!

Fit worden en fit blijven

Ons fitcenter

Een uniek concept in de regio: Verantwoord sporten door professionele begeleiding. Samen bepalen we jouw persoonlijke doelen en de manier om hier zo verantwoord en effectief mogelijk te komen. Wij vinden dat iedereen optimaal zou moeten kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Katarina Hrtica

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Sander Luijkx

Louis van den Bergh

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Danny Maas

Jamaica Boeren

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

Wil jij jouw immuniteit een boost geven? Stel een

Of bel