Je bent meer en kan meer dan je zelf denkt

Personal training

Heb je jezelf een sportief doel gesteld, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Dynamico in Rucphen heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van een professionele personal trainer je persoonlijke doel te behalen. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken, wat je lichaam aan kan en wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Misschien wil je afvallen, toewerken naar een ultiem doel als het lopen van een marathon, gericht trainen voor jouw sport of bepaalde gezondheidsklachten genezen of voorkomen. Met personal training bij Dynamico in Rucphen ga je daar onder deskundige begeleiding mee aan de gang. Daarbij kijken onze personal trainers niet alleen naar het sporten, ze kijken ook naar je leefomgeving: hoe kunnen we je mindset veranderen zodat je een gezonde en actieve leefstijl krijgt en behoudt?

 

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Betrokken bij uw persoonlijk welzijn

Personal trainer

In het fitcenter in Rucphen gaan wij na aanmelding zo snel mogelijk met je aan de gang. Dat begint met een intake waarbij we met een bodyscan je huidige conditie en algehele gezondheidstoestand bekijken, de nulmeting. Daarna begint jouw persoonlijke training onder professionele begeleiding. Regelmatig zal je personal trainer je opnieuw testen om te zien hoe je het doet. Ook geven we slaap- en voedingsadvies. Met tussentijdse evaluaties kijken we ook hoe we jouw coachingsschema aan kunnen passen zodat jouw vooruitgang zo snel en goed mogelijk verloopt.

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Personal training
bij Dynamico

Wat voor doel je ook hebt, bij Dynamico in Rucphen kunnen onze personal trainers je altijd helpen met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit individueel, maar in kleine groepjes is dit net zo goed mogelijk. Onze instructeurs worden vaak gezien als bron van inspiratie en zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Heb je dus een sportief doel en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Maak dan een afspraak of plan een gratis intakegesprek!

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Diane van Bentum

Sander Luijkx

Sam Jongeneelen

Jeroen Molenaar

Claudia de Bont

Steffie Oei

Koen Kriesels

Jamaica Boeren

Actie!

Schrijf je nu in

Sport 1 maand gratis

Heb jij je voorgenomen om (meer) te gaan bewegen? Bij Dynamico helpen we je alvast goed op weg dit jaar! Want als je nú lid wordt, dan sport je 1 maand gratis en profiteert van vele andere voordelen. 

Meld je dus snel aan en start het jaar goed bij Dynamico!