• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Topzorg voor iedereen

Jouw lichaam staat centraal

Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Het team van Dynamico bestaat uit een groot aantal hoog opgeleide medewerkers. Allemaal experts op hun eigen gebied van beweging. Betrokken mensen die maar één doel voor ogen hebben: jouw doel. Of dat nu is om te herstellen, beter te bewegen, om in beweging te blijven of om je grenzen te verzetten en je doelen te behalen. Elk lichaam is anders en dus helpen wij iedereen op een andere manier; met specialistische therapie of in ons fitcenter.

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor schouderklachten

Overbelasting of een verkeerde houding kunnen leiden tot schouderklachten. Bewegen is hierdoor pijnlijk en houdt je tegen in je dagelijkse leven. Deze klachten kunnen gelukkig goed verholpen worden door de fysiotherapeuten van Dynamico.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Actie!

Schrijf je nu in

Sport 1 maand gratis

Heb jij je voorgenomen om (meer) te gaan bewegen? Bij Dynamico helpen we je alvast goed op weg dit jaar! Want als je nú lid wordt, dan sport je 1 maand gratis en profiteert van vele andere voordelen. 

Meld je dus snel aan en start het jaar goed bij Dynamico!

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Diane van Bentum

Sander Luijkx

Sam Jongeneelen

Jeroen Molenaar

Claudia de Bont

Steffie Oei

Koen Kriesels

Jamaica Boeren

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Meer informatie over Fysiotherapie

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Fysiotherapie bij Dynamico

Wanneer bewegen pijn doet, lijkt meer bewegen misschien niet meteen het antwoord. Maar wat je klachten ook zijn, Dynamico kan je met fysiotherapie weer in beweging brengen – pijnvrij. Ons team van fysiotherapeuten kan je helpen met het verlichten van pijn, herstel, fysiotherapeutische behandelingen, advies en sportbegeleiding. Zo wordt optimaal bewegen weer de normaalste zaak van de wereld.

Bewegen zonder pijn

Iedereen wil kunnen bewegen zonder pijn, binnen de mogelijkheden van het lichaam. Maar soms word je tegengehouden door een blessure of andere fysieke beperking. In dat geval kan het team fysiotherapeuten van Dynamico je helpen. Van pijn in je nek, schouders en rug tot problemen met je gewrichten of andere fysieke ongemakken, wij hebben een gespecialiseerd team dat dit kan verhelpen. En mochten onze behandelingen niet toereikend zijn, kunnen we dankzij ons grote netwerk vertrouwen op onze partners en externe specialisten.

Van beweging tot topsport

Wat je niveau ook is, wij kunnen je begeleiden bij je herstel. Van een revalidatie na bijvoorbeeld een hersenbloeding of blessure tot aan het fit maken en houden van de selectie van voetbalclub NAC Breda, voor iedereen hebben wij een behandeling op maat. Vanuit onze vestigingen in Rucphen, Tilburg en Zevenbergen kunnen wij fysiotherapie aanbieden. Voor eventuele verdere behandeling verwijzen we je vaak naar ons fitcenter in Rucphen. Ook kunnen we bij je thuis komen. Zo kunnen we jouw fysiotherapie tot een succes maken.

Fysio bij Dynamico

Moeilijk bewegen is niet fijn en niemand is gemaakt om stil te zitten. Mocht je dus een grens hebben die je weerhoudt te bewegen zoals jij wilt, dan is fysiotherapie bij Dynamico het antwoord. Onze medewerkers zijn op zeer groot gebied gespecialiseerd en kunnen je helpen met het behalen van betere prestaties, voorkomen van blessures en op een juiste manier revalideren. Wij zijn te vinden in Rucphen, Tilburg en Zevenbergen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten? Neem contact met ons op of plan een afspraak in.

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel