Personal training Roosendaal

Je bent en kan meer dan je zelf denkt

Iedereen is een beweger, maar soms word je tegengehouden door je lichaam, gebrek aan tijd of energie. Met personal training bij Dynamico zorgen we dat jij weer zonder pijn, in je eigen tijd en vol energie kunt bewegen. We bepalen samen jouw doel en passen dit aan op jouw lichaam en agenda.

Personal training Roosendaal

Jezelf een sportief doel stellen kan betekenen trainen voor een ultiem doel of specifiek voor jouw sport, maar het kan net zo goed herstellen of voorkomen van klachten zijn of afvallen. Wat jouw doel ook is, samen met een personal trainer van Dynamico heb jij je doelstelling zo gehaald. Want onze experts kijken niet alleen naar het sportgedeelte, maar zorgen ook voor een verandering in je mindset zodat je een gezonde en actieve leefstijl verkrijgt. Maar altijd met jouw doel in gedachten.

Personal trainer Roosendaal

Je doel behalen bij Dynamico begint al bij je aanmelding voor persoonlijke begeleiding bij het sporten. Tijdens je intake doen we namelijk een bodyscan en een gezondheidscheck. Hiermee meten we je algehele conditie en gezondheid zodat we een beginpunt hebben. Hier hangen we een coachingsschema aan vast zodat we je vooruitgang bij kunnen houden. Hiervoor zullen we regelmatig nieuwe metingen doen waarmee we jouw doel telkens een beetje bij kunnen stellen, het liefst naar boven!

Personal training in Roosendaal van Dynamico

Als je op zoek bent naar een personal trainer in Roosendaal, dan staan de experts van Dynamico in Rucphen voor je klaar. Met een aantrekkelijk programma, persoonlijke en inspirerende begeleiding en veilige en effectieve individuele trainingen helpen we jou weer in beweging. En als je met meerderen tegelijk wilt trainen, verwijzen we je graag naar onze groepslessen. Maak een afspraak om te kijken hoe we jou kunnen helpen of plan meteen een gratis intakegesprek!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.