Je bent en kan meer dan je zelf denkt

Personal training Etten-Leur

Iedereen is een beweger, maar soms heb je een duwtje in de rug nodig. Met personal training van Dynamico heb je dat duwtje. Samen met jou kijken onze personal trainers, wat je wilt bereiken, wat je lichaam aan kan en wanneer dat het beste uitkomt. Je lichaam, tijd of energie zal je niet meer tegenhouden!

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

  • Je kunt altijd onbeperkt sporten

  • Je hebt altijd beschikking over de beste faciliteiten

  • Wij laten jou optimaal bewegen, binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Betrokken bij jouw persoonlijk welzijn

Personal trainer

In het fitcenter in Rucphen gaan wij na aanmelding zo snel mogelijk met je aan de gang. Dat begint met een intake waarbij we met een bodyscan je huidige conditie en algehele gezondheidstoestand bekijken, de nulmeting. Daarna begint jouw persoonlijke training onder professionele begeleiding. Regelmatig zal je personal trainer je opnieuw testen om te zien hoe je het doet. Ook geven we slaap- en voedingsadvies. Met tussentijdse evaluaties kijken we ook hoe we jouw coachingsschema aan kunnen passen zodat jouw vooruitgang zo snel en goed mogelijk verloopt.

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Personal training
bij Dynamico

Wat voor doel je ook hebt, bij Dynamico in Rucphen kunnen onze personal trainers je altijd helpen met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit individueel, maar in kleine groepjes is dit net zo goed mogelijk. Onze instructeurs worden vaak gezien als bron van inspiratie en zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Heb je dus een sportief doel en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Maak dan een afspraak of plan een gratis intakegesprek!

Onze experts

Zij staan altijd voor u klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Personal training Etten-Leur

Een sportief doel vraagt uiteraard wat van je lichaam, maar ook je mindset moet verbeterd worden. Met personal training bij Dynamico in Rucphen is afvallen, gezondheidsklachten genezen of voorkomen, trainen voor een ultiem doel of juist voor jouw sport gericht trainen niet alleen een fysiek doel, maar ook mentaal. Onder deskundige begeleiding van onze experts werken we aan de door jouw gestelde doelen waarbij we meteen werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

Personal trainer Etten-Leur

Wanneer je je aanmeldt voor personal training rond Etten-Leur bij Dynamico, doen we bij de intake een bodyscan. Met deze nulmeting bekijken we je huidige conditie en algehele gezondheid waar we een coachingsschema aan vast hangen. Om te kijken of je goed op weg bent om jouw doel te behalen, doen we regelmatig een meting om je vooruitgang te bekijken. En als aanvulling op je oefeningen geven je we ook slaap- en voedingsadvies. Je doel is zo behaald!

Personal training in Etten-Leur van Dynamico

De personal trainers van Dynamico zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en inspirerende individuele trainingen. Maar ook wanneer je in een kleine groep personal training rond Etten-Leur wilt volgen, zit je bij ons aan het juiste adres. Met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding bij het sporten helpen onze medewerkers je je doel te behalen. Maak nu een afspraak om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn of plan meteen een gratis intakegesprek!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.