Wij zijn open
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
0165 853370
Wij zijn open Vandaag tot 22:00
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
Open
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
0165 853370

Wie zijn wij?

Partners

Soms vergen uw vragen of klachten meer dan wij u kunnen bieden. Misschien heeft u advies op het gebied van voeding of sportontwikkeling nodig, kan acupunctuur bijdragen aan uw herstel of zijn bepaalde hulpmiddelen gewenst. We bespreken dat met u en kijken naar mogelijke oplossingen vanuit de samenwerking met onze partners. Dat verstevigt onze zorg aan u. Onze partners kunnen u vaak ook op onze praktijk van dienst zijn, alles onder 1 dak dus!

Contact
Of bel direct 0165 853370
 
 
(Sport)diëtist De heerlijke praktijk

Je persoonlijke doel bereiken met professionele begeleiding?
Ga op een verantwoorde, gezonde, maar bovenal heerlijke manier je einddoel tegemoet. Of je nu terug komt van een bles- sure, een unieke (top)prestatie gaat leveren, of zwanger bent geweest. Ik begeleid je op het gebied van voeding, beweging en ontspanning, doe metingen, geef adviezen en ben daarnaast jouw privé coach langs de zijlijn!

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact met me op:

Femke Mensen (sport)diëtist
06 1373 7281
info@deheerlijkepraktijk.nl

ACUPUNCTUUR PRAKTIJK ARULANDU

Welkom bij Praktijk Arulandu.

Mijn naam is Yohanam. Wat kunt u verwachten als u een afspraak maakt bij mij?

Dat er naar je gekeken en geluisterd wordt vanuit een holistische kijk op de mens en zijn omgeving. Dit kan onder andere zijn de relatie met zijn fysieke klacht en de eventuele emotionele lading achter de klacht.

Door de combinatie van acupunctuur, cranio sacraal therapie en achtergrond vanuit fysiotherapie, kan ik op verschillende invalshoeken een behandeling inzetten.
Draai de verrekijker eens om en zie dat de klacht een onderdeel is van een persoon en die weer een onderdeel is van de maatschappij.

Spreekt deze aanpak u aan en wilt u uw klacht beter begrijpen, maakt u gerust een afspraak.

Op mijn website vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Tot ziens!

ERGOTHERAPIE & HANDTHERAPIE E. van Donselaar, praktijk voor ergotherapie & handtherapie

Wij zijn een enthousiaste ergotherapiepraktijk werkzaam in o.a. Rucphen en omgeving. Ergotherapie is gericht op uw dagelijks handelen. Wij richten ons niet op de ziekte, maar op de gevolgen ervan bij het uitvoeren van uw dagelijks activiteiten. U kunt bijvoorbeeld problemen ervaren op het gebied van persoonlijke verzorging, huishoudelijke werkzaamheden, vervoer of het uitvoeren van werk en hobby’s. Samen met u zoeken we naar oplossingen voor de problemen die u ervaart. Dit kan door het trainen van activiteiten, het anders leren uitvoeren van activiteiten of door gebruik te maken van hulpmiddelen.

Naast de reguliere ergotherapie zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van handklachten en cognitieve problematiek na hersenletsel. Eline is gediplomeerd handtherapeut en behandeld alle hand-gerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld (duimbasis)artrose, triggerfingers of polsklachten.

Jessica is cognitief revalidatietherapeut (i.o.) en behandeld de ‘onzichtbare gevolgen na hersenletsel’. Dit zijn bijvoorbeeld geheugenproblemen, vermoeidheid, overprikkeling en gedragsverandering.

Ergotherapie is opgenomen in de basis verzekering en wordt voor 10 uur per jaar vergoed. Meer informatie leest u op onze website: www.ergotherapie-vandonselaar.nl

PODOTHERAPIE MAARTEN VISSERS

Als podotherapeut is mijn zorg dat uw voeten goed functioneren. Dit betekent niet dat we ons uitsluitend bezig houden met voetklachten. Een (soms kleine) afwijking aan de stand of functie van de voeten kan namelijk ook (mede) de oorzaak zijn voor rug, heup, knie of enkelklachten. Wellicht de moeite waard om ook eens naar uw voeten te laten kijken.

Wat een (sport-) podotherapeut kan doen met dergelijke klachten, is sterk individueel afhankelijk! Meest bekende “hulpmiddel” zullen de podotherapeutische (sport) inlays/zolen zijn. Echter is het ook mogelijk een kleine schoen-aanpassing  toe te passen of slechts een schoen-advies te geven. Maar ook tapings, bandages etc. behoren tot de mogelijkheden. Dit alles wordt altijd voorafgegaan door een uitgebreid onderzoek van zowel uw voeten als de oorzaak en aard van bestaande klachten. Om een oplossing op maat te garanderen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn eigen website.

OSTEOPATHIE OSTEOPOINT

Osteopathie is een uit Amerika afkomstige geneeskunde die uit gaat van het feit dat het menselijk lichaam een éénheid is.  Het lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden (het bewegingsapparaat, de organen en de schedel).
De osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van klachten die door het lichaam zelf niet kunnen worden opgelost.  Hij is er voor opgeleid manueel de beweeglijkheid van organen, bindweefsels, botten, zenuwen of wervels te onderzoeken, te beoordelen en te behandelen.
Bij een behandeling mobiliseert hij die delen van het lichaam, die door een verminderde mobiliteit de klacht veroorzaken of in stand houden.  Dit doet hij om de oorzaak van de klacht weg te nemen waarna het lichaam zelf kan herstellen.

Bij Dynamico zijn Niels Eelens en Lize Snyders namens Osteopoint verantwoordelijk voor de osteopathie.

Ceser-mensendieck, kinderoefentherapie Inn Oefentherapie

OEFENTHERAPIE
Luisteren naar het lichaam en de juiste spanning hebben in je lichaam en spieren. Het wordt zo vaak gezegd en lijkt allemaal zo gemakkelijk. Dit is moeilijker dan we denken, want niets is lastiger om je houdingen en bewegingen bij jezelf te veranderen. Oefentherapie is succesvol om gedragsveranderingen te realiseren en in stand te houden voor het langer termijn, zodat uw houdingen en bewegingen blijvend verbeterd zijn.

Het lukt je niet meer goed om te lopen, zitten, langdurig staan en tillen. Wanneer je klachten krijgt van je lichaam, zoals pijn in de nek, rug, knieën of heupen, is het bewegen niet meer zo vanzelf sprekend. In veel gevallen komt dit door verkeerd bewegen of een verkeerde houding.De oefentherapeut Cesar en Mensendieck maakt de patiënt bewust van de verkeerd aangenomen houding- en bewegingspatroon. Door middel van oefeningen, welke op de patiënt zijn afgestemd, worden er goede houdingen en bewegingen aangeleerd.

KINDEROEFENTHERAPIE
De motorische ontwikkeling van een kind verloopt niet altijd vanzelfsprekend, doordat er bijv. een beperking is van het zenuwstelsel, de zintuigen of het bewegingsapparaat. Deze kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand hebben extra zorg en aandacht nodig.

De kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (t/m 18 jaar) met een motorische ontwikkelingsachterstand. Het kind wordt behandeld door spelenderwijs te laten leren hoe het goed en gezond beweegt. Hierdoor krijgt het kind meer zelfvertrouwen!

fysiotherapie voor kinderen Bouma fysiotherapie

Voor wie zijn wij er?

Van baby’s, peuters, kleuters tot aan schoolgaande kinderen kan je bij ons terecht!
Door spelenderwijs met de kinderen aan de slag te gaan kunnen wij veel betekenen op verschillende gebieden.

Waar zijn wij voor?

Baby’s met een voorkeurshouding en/of schedelafplatting. Baby’s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen met ademhalingsklachten, conditionele achterstand en/of overgewichtsproblemen, houdings-, neurologische of orthopedische problemen, sensorische integratie verwerkingsproblemen. Incontinentie problematiek bij kinderen.

Ik, Maartje Bouma help je graag met het beantwoorden van jouw vragen of voor meer informatie via info@boumafysiotherapie.nl!