Wij zijn gesloten
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
0165 853370
Wij zijn gesloten Vandaag openen wij om 08:30
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
Gesloten
 
Openingstijden
 • Maandag 08:00 - 22:00
 • Dinsdag 07:00 - 22:00
 • Woensdag 08:00 - 22:00
 • Donderdag 08:00 - 22:00
 • Vrijdag 07:00 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 12:00
 • Zondag 08:30 - 12:00
0165 853370

Wie zijn wij?

Partners

Soms vergen uw vragen of klachten meer dan wij u kunnen bieden. Misschien heeft u advies op het gebied van voeding of sportontwikkeling nodig, kan acupunctuur bijdragen aan uw herstel of zijn bepaalde hulpmiddelen gewenst. We bespreken dat met u en kijken naar mogelijke oplossingen vanuit de samenwerking met onze partners. Dat verstevigt onze zorg aan u. Onze partners kunnen u vaak ook op onze praktijk van dienst zijn, alles onder 1 dak dus!

Contact
Of bel direct 0165 853370
 
 
HUIDTHERAPIE Huidtherapie Potters

Ik ben Mandy Potters, huidtherapeut en eigenaresse van Huidtherapie Potters. Tijdens mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste wist ik dat ik meer wilde doen dan de gezonde huid behandelen. Zelf heb ik jaren last gehad van een huidprobleem, waardoor ik weet wat een impact dit op iemand kan hebben. Dit versterkte de drive om meer kennis op te doen, zodat ik deze doelgroep kan helpen.

De huidtherapeut behandeld onder andere de volgende huidaandoeningen:
Huidoneffenheden (gesprongen vaatjes, steelwratjes, kersenwratjes, spinnenkopjes en gerstekorrels), overbeharing, pigmentvorming, acne, littekens, rimpels of verslapte huid en oedeem (vochtophopingen).

De huidtherapeut is direct toegankelijk, waardoor u ook zonder verwijzing een afspraak kunt maken!

ACUPUNCTUUR EN CRANIO SACRAAL THERAPIE PRAKTIJK ARULANDU

Welkom bij Praktijk Arulandu. Mijn naam is Yohanam. Wat kunt u verwachten als u een afspraak maakt bij mij? Dat er naar je gekeken en geluisterd wordt vanuit een holistische kijk op de mens en zijn omgeving. Dit kan onder andere zijn de relatie met zijn fysieke klacht en de eventuele emotionele lading achter de klacht. Door de combinatie van acupunctuur, cranio sacraal therapie en achtergrond vanuit fysiotherapie, kan ik op verschillende invalshoeken een behandeling inzetten. Draai de verrekijker eens om en zie dat de klacht een onderdeel is van een persoon en die weer een onderdeel is van de maatschappij. Spreekt deze aanpak u aan en wilt u uw klacht beter begrijpen, maakt u gerust een afspraak. Op mijn website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Tot ziens!

ERGOTHERAPIE & HANDTHERAPIE E. van Donselaar, praktijk voor ergotherapie & handtherapie

Wij zijn een enthousiaste ergotherapiepraktijk werkzaam in o.a. Rucphen en omgeving. Ergotherapie is gericht op uw dagelijks handelen. Wij richten ons niet op de ziekte, maar op de gevolgen ervan bij het uitvoeren van uw dagelijks activiteiten. U kunt bijvoorbeeld problemen ervaren op het gebied van persoonlijke verzorging, huishoudelijke werkzaamheden, vervoer of het uitvoeren van werk en hobby’s. Samen met u zoeken we naar oplossingen voor de problemen die u ervaart. Dit kan door het trainen van activiteiten, het anders leren uitvoeren van activiteiten of door gebruik te maken van hulpmiddelen. Naast de reguliere ergotherapie zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van handklachten en cognitieve problematiek na hersenletsel. Eline is gediplomeerd handtherapeut en behandeld alle hand-gerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld (duimbasis)artrose, triggerfingers of polsklachten. Jessica is cognitief revalidatietherapeut (i.o.) en behandeld de ‘onzichtbare gevolgen na hersenletsel’. Dit zijn bijvoorbeeld geheugenproblemen, vermoeidheid, overprikkeling en gedragsverandering. Ergotherapie is opgenomen in de basis verzekering en wordt voor 10 uur per jaar vergoed. Meer informatie leest u op onze website: www.ergotherapie-vandonselaar.nl

PODOTHERAPIE MAARTEN VISSERS

Als podotherapeut is mijn zorg dat uw voeten goed functioneren. Dit betekent niet dat we ons uitsluitend bezig houden met voetklachten. Een (soms kleine) afwijking aan de stand of functie van de voeten kan namelijk ook (mede) de oorzaak zijn voor rug, heup, knie of enkelklachten. Wellicht de moeite waard om ook eens naar uw voeten te laten kijken. Wat een (sport-) podotherapeut kan doen met dergelijke klachten, is sterk individueel afhankelijk! Meest bekende “hulpmiddel” zullen de podotherapeutische (sport) inlays/zolen zijn. Echter is het ook mogelijk een kleine schoen-aanpassing  toe te passen of slechts een schoen-advies te geven. Maar ook tapings, bandages etc. behoren tot de mogelijkheden. Dit alles wordt altijd voorafgegaan door een uitgebreid onderzoek van zowel uw voeten als de oorzaak en aard van bestaande klachten. Om een oplossing op maat te garanderen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn eigen website.

OSTEOPATHIE OSTEOPOINT

Osteopathie is een uit Amerika afkomstige geneeskunde die uit gaat van het feit dat het menselijk lichaam een éénheid is.  Het lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden (het bewegingsapparaat, de organen en de schedel). De osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van klachten die door het lichaam zelf niet kunnen worden opgelost.  Hij is er voor opgeleid manueel de beweeglijkheid van organen, bindweefsels, botten, zenuwen of wervels te onderzoeken, te beoordelen en te behandelen. Bij een behandeling mobiliseert hij die delen van het lichaam, die door een verminderde mobiliteit de klacht veroorzaken of in stand houden.  Dit doet hij om de oorzaak van de klacht weg te nemen waarna het lichaam zelf kan herstellen. Bij Dynamico zijn Niels Eelens en Lize Snyders namens Osteopoint verantwoordelijk voor de osteopathie.

CESAR-MENSENDIECK, KINDEROEFENTHERAPIE Inn Oefentherapie

OEFENTHERAPIE
Luisteren naar het lichaam en de juiste spanning hebben in je lichaam en spieren. Het wordt zo vaak gezegd en lijkt allemaal zo gemakkelijk. Dit is moeilijker dan we denken, want niets is lastiger om je houdingen en bewegingen bij jezelf te veranderen. Oefentherapie is succesvol om gedragsveranderingen te realiseren en in stand te houden voor het langer termijn, zodat uw houdingen en bewegingen blijvend verbeterd zijn. Het lukt je niet meer goed om te lopen, zitten, langdurig staan en tillen. Wanneer je klachten krijgt van je lichaam, zoals pijn in de nek, rug, knieën of heupen, is het bewegen niet meer zo vanzelf sprekend. In veel gevallen komt dit door verkeerd bewegen of een verkeerde houding.De oefentherapeut Cesar en Mensendieck maakt de patiënt bewust van de verkeerd aangenomen houding- en bewegingspatroon. Door middel van oefeningen, welke op de patiënt zijn afgestemd, worden er goede houdingen en bewegingen aangeleerd.

KINDEROEFENTHERAPIE
De motorische ontwikkeling van een kind verloopt niet altijd vanzelfsprekend, doordat er bijv. een beperking is van het zenuwstelsel, de zintuigen of het bewegingsapparaat. Deze kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand hebben extra zorg en aandacht nodig. De kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (t/m 18 jaar) met een motorische ontwikkelingsachterstand. Het kind wordt behandeld door spelenderwijs te laten leren hoe het goed en gezond beweegt. Hierdoor krijgt het kind meer zelfvertrouwen!

FYSIOTHERAPIE VOOR KINDEREN Bouma fysiotherapie

Voor wie zijn wij er?
Van baby’s, peuters, kleuters tot aan schoolgaande kinderen kan je bij ons terecht! Door spelenderwijs met de kinderen aan de slag te gaan kunnen wij veel betekenen op verschillende gebieden.

Waar zijn wij voor? Baby’s met een voorkeurshouding en/of schedelafplatting. Baby’s, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen met ademhalingsklachten, conditionele achterstand en/of overgewichtsproblemen, houdings-, neurologische of orthopedische problemen, sensorische integratie verwerkingsproblemen. Incontinentie problematiek bij kinderen. Ik, Maartje Bouma help je graag met het beantwoorden van jouw vragen of voor meer informatie via info@boumafysiotherapie.nl!

PSYCHOLOGIE PSYCHOLOGEN PRAKTIJK ZEVENBERGEN

Wie ben ik en wat kan onze praktijk betekenen voor jou?
Mijn naam is Dorien Yassa. Sinds 2017 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog en regiehandelaar in de regio Zevenbergen. Afgelopen jaren heb ik naast het behandelen van volwassen (18+) mij verder gespecialiseerd in de zorg voor senioren (60+). Je kunt jezelf aanmelden voor uiteenlopende vragen die betrekking hebben tot traumaklachten, somberheid/ depressie, overspannenheid/burn-out, werk- en studieproblemen, verwerkingsproblemen als gevolg van verlies of milde persoonlijkheidsproblematiek.

Herken je jezelf hierin of iemand in jouw omgeving, graag help ik jou verder in onze praktijk.
Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen via 0168-330413 of bezoek onze website!

PODOTHERAPIE Podotherapie Wout Buijs

Podotherapie Wout Buijs gevestigd in Zevenbergen binnen het SGZ.

Voeten aan de basis van het menselijk lichaam. Podotherapie Wout Buijs behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan voet-, enkel-, knie- en heupklachten, maar ook rugklachten kunnen ontstaan door een afwijkende voetstand.

Bij Podotherapie Wout Buijs zoeken we met behulp van de nieuwste technieken en intensieve samenwerking met paramedici, naar de oorzaak van uw pijnklachten.

Daarnaast heeft de podotherapeut een belangrijke rol bij de behandeling van specifieke patiëntgroepen zoals:

 • Sporters
 • Kinderen
 • Diabetespatiënten
 • Reumapatiënten

Podotherapie Wout Buijs is gevestigd in Roosendaal, Oudenbosch en Zevenbergen.