• Je kunt altijd onbeperkt sporten

  • Je hebt altijd beschikking over de beste faciliteiten

  • Wij laten jou optimaal bewegen, binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Sportschool Sprundel

Unieke fitnessconcepten

Beweeg jij zoals je zou willen? Soms houdt je lichaam je tegen door een blessure of lichamelijke klacht, of zijn tijd en energie spelbrekers. Dynamico zorgt ervoor dat jij weer beweegt zoals je wilt. Fitness, groepslessen of personal training: in onze sportschool vind je het allemaal!

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij staan klaar om je op weg te helpen

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

eGym

Fit in slechts dertig minuten

Een slimme, complete
en persoonlijke work-out

Wil je graag fitter en vitaler worden op een makkelijke en leuke manier? Denk dan eens aan de eGym-Cirkel van Dynamico. De eGym-Cirkel is een slimme, complete, persoonlijke work-out van slechts dertig minuten, onder begeleiding. Er zijn geen wachttijden, omdat we werken met acht toestellen die je in willekeurige volgorde kunt gebruiken. Met een persoonlijke chipkaart stellen we deze toestellen optimaal in op jouw lichaam en via je persoonlijke touchdisplay krijg je persoonlijke instructies. Het wordt nooit saai met deze technologie die jouw trainingsvorderingen bijhoudt en zich hierop aanpast. Je traint snel, veilig, zeer efectief en heel eenvoudig.

Experts in het begeleiden van jouw sportdoelen

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Sportschool Sprundel

Het team experts van Dynamico stelt zich één doel: jouw doel. Of jij nu wilt herstellen, beter wilt bewegen, meer wilt bewegen of je grenzen wilt verleggen, wij staan voor je klaar. Met advies, begeleiding en ondersteuning. Zo helpen we blessures te herstellen, klachten te voorkomen en fit te worden en te blijven. En mochten je klachten om meer specialistische hulp vragen, kunnen onze fysiotherapeuten jou met de juiste behandeling helpen.

Begeleiding bij sporten

Hoe je ook wilt bewegen, in ons fitcenter in Rucphen kun je terecht voor verschillende trainingen en lessen. Met groepslessen als yoga, pilates, spinning, cardioboxing, powerpump en ons buikspierkwartiertje kun je elke spiergroep trainen. Heb je meer baat bij persoonlijke begeleiding, dan kun je vertrouwen op onze personal trainers. En wanneer je gewoon wilt fitnessen en daar niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn, kunnen we onze eGym-Cirkel aanraden.

Fitness Sprundel

Dynamico is de plek als je op zoek bent naar een sportschool in Sprundel. Wat je doel ook is en wat je beweegreden ook is, onze experts zetten je weer in beweging. Dankzij onze brede kennis kunnen we je altijd helpen en anders kunnen we terugvallen op onze partners en externe specialisten. Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen? Maak een afspraak en word lid!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.