Je bent en kan meer dan je zelf denkt

Personal trainer Sint Willebrord

Met de hulp van een personal trainer van Dynamico beweeg je meteen beter. Wij geven je het duwtje in de rug, de inspiratie voor net dat beetje extra en helpen je jouw doelen te halen. Dankzij personal training wordt bewegen je tweede natuur en kijken we naar wat je wilt bereiken, wat jij aan kunt en wanneer het in je agenda past.

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Betrokken bij jouw persoonlijk welzijn

Personal trainer

In het fitcenter in Rucphen gaan wij na aanmelding zo snel mogelijk met je aan de gang. Dat begint met een intake waarbij we met een bodyscan je huidige conditie en algehele gezondheidstoestand bekijken, de nulmeting. Daarna begint jouw persoonlijke training onder professionele begeleiding. Regelmatig zal je personal trainer je opnieuw testen om te zien hoe je het doet. Ook geven we slaap- en voedingsadvies. Met tussentijdse evaluaties kijken we ook hoe we jouw coachingsschema aan kunnen passen zodat jouw vooruitgang zo snel en goed mogelijk verloopt.

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Personal training
bij Dynamico

Wat voor doel je ook hebt, bij Dynamico in Rucphen kunnen onze personal trainers je altijd helpen met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit individueel, maar in kleine groepjes is dit net zo goed mogelijk. Onze instructeurs worden vaak gezien als bron van inspiratie en zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Heb je dus een sportief doel en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Maak dan een afspraak of plan een gratis intakegesprek!

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Stan Ehren

Jasper van der Wekke

Personal trainer Sint Willebrord

Naast sporten zelf, is het ook belangrijk dat je hoofd ernaar staat. Als dat het geval niet is, wordt afvallen, herstellen of voorkomen van klachten, specifiek voor jouw sport trainen of met een ultiem doel in het vooruitzicht erg lastig. Dankzij personal training van Dynamico brengen we jouw doel binnen handbereik zowel binnen als buiten onze sportschool. Optimaal bewegen met een actieve en gezonde leefstijl, allemaal met jouw doel in ons achterhoofd!

Fitness onder begeleiding

Wanneer je je aanmeldt bij Dynamico, doet jouw personal trainer bij de intake een bodyscan. Zo meten we je conditie en algehele gezondheid op dat moment waar we je coachingssschema op baseren. Hiernaast geven we je ook voedings- en slaapadvies om ook buiten onze sportschool in Rucphen aan jouw doel te kunnen blijven werken. Zo kunnen we met metingen tijdens het fitnessen je doel bij blijven stellen.

Personal training Sint Willebrord

Ben je op zoek naar een personal trainer in Sint Willebrord? Bij Dynamico in Rucphen zijn onze experts gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en inspirerende individuele trainingen. En ook voor kleine groepslessen ben je bij ons het juiste adres. Met ons aantrekkelijke programma en persoonlijke begeleiding is jouw doel zo behaald en beweeg je als nooit tevoren! Meer weten? Maak een afspraak of plan meteen een gratis intakegesprek!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.