Je bent en kan meer dan je zelf denkt

Personal trainer Etten-Leur

Iemand die je een duwtje in de rug geeft, je inspireert om telkens weer dat stapje extra te doen en jouw doel als haar of zijn doel ziet. De personal trainers van Dynamico helpen je zo optimaal mogelijk te bewegen. Samen met jou kijken we wat je wilt bereiken, wat je lichaam aan kan en wanneer jij het beste kunt trainen.

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Betrokken bij jouw persoonlijk welzijn

Personal trainer

In het fitcenter in Rucphen gaan wij na aanmelding zo snel mogelijk met je aan de gang. Dat begint met een intake waarbij we met een bodyscan je huidige conditie en algehele gezondheidstoestand bekijken, de nulmeting. Daarna begint jouw persoonlijke training onder professionele begeleiding. Regelmatig zal je personal trainer je opnieuw testen om te zien hoe je het doet. Ook geven we slaap- en voedingsadvies. Met tussentijdse evaluaties kijken we ook hoe we jouw coachingsschema aan kunnen passen zodat jouw vooruitgang zo snel en goed mogelijk verloopt.

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Personal training
bij Dynamico

Wat voor doel je ook hebt, bij Dynamico in Rucphen kunnen onze personal trainers je altijd helpen met een aantrekkelijk programma en persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit individueel, maar in kleine groepjes is dit net zo goed mogelijk. Onze instructeurs worden vaak gezien als bron van inspiratie en zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en individuele trainingen. Heb je dus een sportief doel en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Maak dan een afspraak of plan een gratis intakegesprek!

Onze experts

Zij staan altijd voor u klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Marleen Roks

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Robert Koevoets

Sven Vermeule

Katarina Hrtica

Elmira Göttgens

Geertje van Rhede van der Kloot - Friedeman

Sander Luijkx

Louis van den Bergh

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Connor Franken

Danny Maas

Stef Pijnenburg

Jamaica Boeren

Personal trainer Etten-Leur

Wanneer je je een sportief doel stelt, zal de personal trainer van Dynamico niet alleen naar je fysieke toestand kijken. De juiste mindset is net zo belangrijk. Met een gezonde en actieve leefstijl wordt jouw doel namelijk nog makkelijker bereikbaar. En of dat doel nu afvallen, gezondheidsklachten voorkomen of genezen, trainen voor een ultiem doel of gericht voor jouw sport trainen is, onder deskundige begeleiding van onze experts beweeg jij voor je het doorhebt zo optimaal mogelijk!

Persoonlijke begeleiding

Zoals gezegd is personal training niet alleen in onze sportschool in Rucphen van toepassing. Als aanvulling op je coachingsschema geven we je ook slaap- en voedingsadvies. Dat schema maken onze trainers op basis van een bodyscan bij je intake. Daarbij bekijken we je huidige conditie en algehele gezondheid zodat we een beginpunt hebben. Tijdens je trainingen zullen we regelmatig metingen doen om te zien of je vooruitgang boekt. Op die manier kunnen we jouw doel telkens bijstellen. Naar boven welteverstaan!

Personal training Etten-Leur

Voor een personal trainer in Etten-Leur ben je bij Dynamico in Rucphen in de beste handen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van veilige, effectieve en inspirerende individuele trainingen. Maar ook als je kleine groepslessen wilt volgen staan wij voor je klaar. Met een aantrekkelijk programma en uiteraard persoonlijke begeleiding helpen wij je doel te behalen. Meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak of plan meteen een gratis intakegesprek!

Wil jij jouw immuniteit een boost geven? Stel een

Of bel