Leon de Visser

Na een operatie aan mijn rug, er zat een zenuw beklemd tussen 2 wervels, werd mij geadviseerd om onder begeleiding van een fysiotherapeut te gaan sporten. Omdat ik toch al bij SGZ deed zwemmen, kwam ik bij Dynamico terecht. Na een paar keer een andere fysiotherapeut gehad te hebben, heb ik gevraagd om iedere keer dezelfde te krijgen zodat dan de vooruitgang of achteruitgang goed in de gaten gehouden kan worden. Zodoende kwam ik bij Sven terecht.

Bij Sven kwam ik erachter dat je er heel veel uit kunt halen om specifieke spieren te trainen die je normaal niet traint en dan ook zelden gebruikt. Ik voel mij hier zeer prettig bij en heb dan ook geen moeite om 2 keer in de week te gaan, Vanwege mijn operatie heb ik een chronische machtiging om, indien geïndiceerd, een jaar lang onder begeleiding oefentherapie te krijgen betaald vanuit de basisverzekering. Ik heb altijd al veel gesport. Door Sven ben ik er wel achter gekomen dat specifieke rek- of krachtoefeningen heel belangrijk voor je zijn zodat alles beter in balans is met elkaar.  Ik zal dit hierna dan ook zeker dit blijven doen. Sven vindt het fijn om advies geven of als ik iets vraag om iets uit te zoeken, wat misschien op mij effect heeft, doet hij dat ook met enthousiasme.

Bij Sven kwam ik erachter dat je er heel veel uit kunt halen om specifieke spieren te trainen die je normaal niet traint en dan ook zelden gebruikt.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.