EPTE

Pijn aan de pezen in je lichaam kan je weerhouden soepel te bewegen. Bij Dynamico kunnen we voor ontstoken of pijnlijke pezen daarom EPTE (echogeleide percutane elektrolyse) aanbieden. Dit is een nieuwe manier van behandelen waarbij echografie en elektriciteit worden gecombineerd om de pijnklachten te verhelpen.

EPTE bij Dynamico

Ontstekingen aan je pezen zoals een tenniselleboog of golfelleboog veroorzaken vaak langdurige pijn en beperkingen in bewegen, zowel bij sport als in het dagelijks leven. Met EPTE (echogeleide percutane elektrolyse) kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico deze klachten verhelpen. Hierbij wordt een naald die stroom geleidt ingebracht op de te behandelen plek. Die stroom komt precies in het ontstekingsgebied waardoor het lichaamseigen herstelvermogen wordt bevorderd en de pijn dus weggaat.

Door middel van echografie wordt tegelijkertijd zeer nauwkeurig bepaald waar de ontsteking zit, zodat gezond weefsel niet wordt geraakt en er een zeer kleine foutmarge is. EPTE is een zeer effectieve, snelle en vooral pijnloze manier van behandeling van pezen. Wil je meer weten over deze methode? Neem contact met ons op en plan een afspraak in!

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel