Fysiotherapie voor heupklachten

Je heupgewricht is een kogelgewricht en dus erg beweeglijk. De heup werkt nauw samen met de lage rug en bekken en vormt dus een belangrijk onderdeel van je lichaam. Door deze complexe combinatie is het ook begrijpelijk dat er zich diverse klachten kunnen voordoen rondom de lage rug, bekken en/of heup. Heupklachten kunnen het gevolg zijn van een overbelasting, een acuut trauma-moment, gewrichtsslijtage, reumatische aandoeningen, instabiliteit of een aangeboren gewrichtsafwijking. 

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van een huisarts

Heb je een klacht/blessure maar wil je niet direct kosten maken? Tijdens het gratis Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig je klacht/blessure onderzoeken en jou daar professioneel over adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden zodat je snel geholpen wordt. Het inloopspreekuur is volledig gratis en vrijblijvend.

 

  • Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Heupklachten zijn net zoals veel andere klachten erg vervelend en kunnen je flink beperken in het dagelijkse leven. Zoals eerder benoemd kunnen heupklachten diverse oorzaken hebben. Het is daarom verstandig om bij aanhoudende heupklachten tijdig een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal door middel van een anamnese en lichamelijk onderzoek de oorzaak van de pijnklachten proberen te achterhalen. Op basis hiervan kan de fysiotherapeut advies geven over het te volgen beleid, verschillende behandelingen uitvoeren of specifieke mobiliserende en stabiliserende oefentherapie geven. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Meer informatie over Heup

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

Lees hieronder diverse veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.