• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Jouw lichaam staat centraal

Fysiotherapie Sprundel

Beweeg jij met pijn? Dan kan Dynamico je helpen met fysiotherapie. Ons deskundige team fysiotherapeuten helpt jou blessures te voorkomen, fysieke klachten te verhelpen en herstel te bevorderen. Wij helpen je met behandelingen, advies en meer zodat jij weer pijnvrij kunt bewegen!

Wat houdt jou tegen om optimaal te bewegen?

Fysiotherapeut voor hoge rugklachten

Wanneer je je armen, schouders en nek moeilijk kunt bewegen, word je al snel beperkt in je doen en laten. Deze hoge rugklachten kunnen dankzij fysiotherapie bij Dynamico worden behandeld en verholpen. Met verschillende technieken, oefeningen en adviezen kunnen onze specialisten je weer moeiteloos laten bewegen.

Fysiotherapeut voor lage rugklachten

Lage rugklachten komen veel voor en zijn in de meeste gevallen niet ernstig. Toch kan het zijn dat je lage rugklachten je tegenhouden te bewegen zoals je wilt. In dat geval kunnen de fysiotherapeuten van Dynamico ervoor zorgen dat je met behandelingen en oefeningen weer pijnvrij kunt bewegen.

Fysiotherapeut voor heupklachten

Je heup is een belangrijk onderdeel om pijn in je rug, billen of bekken te voorkomen. Als je dus met heupklachten zit, gaat bewegen vaak niet meer vanzelf. De fysiotherapeuten van Dynamico helpen je daarom met behandelingen, advies en oefeningen om je weer pijnvrij te laten bewegen.

Fysiotherapeut voor elleboogklachten

Elleboogklachten zijn voornamelijk in de sportwereld aanwezig en dragen daarom namen als golfelleboog en tenniselleboog. Maar ook met alledaagse activiteiten kun je hier last van krijgen. Met fysiotherapie bij Dynamico kunnen onze specialisten je behandelen en de klachten verhelpen.

Fysiotherapeut voor polsklachten

Je pols is een belangrijk gewricht. Polsklachten kunnen je daarom behoorlijk beperken in het bewegen. Daarnaast is het een ontzettend ingewikkeld kruispunt van botten, beentjes, spieren en banden. De hand-polstherapeut van Dynamico kan je bij pijn in de pols daarom goed helpen.

Fysiotherapeut voor knieklachten

Je knieën zijn erg belangrijk bij het bewegen, dus wanneer je ze overbelast kunnen er verschillende knieklachten ontstaan. Artrose en knieband- en meniscusletsel zijn hier goede voorbeelden van. Dankzij fysiotherapie bij Dynamico kunnen we deze klachten behandelen en verhelpen.

Fysiotherapeut voor enkelklachten

De bekendste enkelklachten zijn de verzwikking of verstuiking, een pijnlijke blessure waardoor bewegen niet meer gaat zoals normaal. Daarnaast is overbelasting ook een reden om pijn in je enkel te krijgen. De fysiotherapeuten van Dynamico kunnen je in dit geval met advies, behandelingen en oefeningen letterlijk weer op de been krijgen.

Fysiotherapeut voor hielklachten

Je hielen dragen in feite je volledige lichaamsgewicht. Wanneer je hier pijn hebt, kan bewegen voor je hele lijf een probleem worden. Hielklachten aan de achterzijde of onderzijde zijn hier vaak de boosdoener van. Dankzij fysiotherapie van Dynamico kunnen we je weer pijnvrij laten bewegen.

Onze experts

Zij staan altijd voor jou klaar

Robin Mol

Eva Luijkx - Koedoot

Jeroen Jansen

Meindert Martens

Estelle Becht

Jeroen van Bilderbeek

Remie Blom

Femke van den Brand

Sjoerd den Dekker

Stephan Kuijten

Leon Evers

Charlotte Robbemond

Lotte de Rooij

Voor een flink aantal methodes kun je bij ons terecht!

Onze fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties en voeren verschillende behandelingen uit

Direct naar

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

NAC Breda

Hoofdfysiotherapeuten voor NAC Breda

Samen met NAC zorgen wij
voor een fitte selectie

Dynamico is een bekende naam in de topsport. Onze kennis en expertise zetten wij in voor diverse professionele sporters en profclubs. Zo verzorgen we al een aantal jaar de volledige fysiotherapie van het eerste elftal en de jeugd van NAC Breda. 

Alleen maar echte verhalen

Succesverhalen van onze klanten

Fysiotherapie Sprundel

Sporten of bewegen met pijn is niet wat je wilt. Je lichaam houdt je tegen in je dagelijkse bezigheden en doet niet wat jij zou willen. Om dit te verhelpen en te voorkomen, kun je vertrouwen op fysiotherapie bij Dynamico in Rucphen. Onze fysiotherapeuten helpen je met nekklachten, pijn in je rug of klachten in je benen met behandelingen op maat. En als wij er zelf niet uitkomen, kunnen we terugvallen op ons grote netwerk aan externe specialisten en partners.

Sporten onder begeleiding

Of je nu weinig beweegt, af en toe sport of op topniveau alles eruit haalt wat erin zit, met een pijnlijk lichaam is het geen van alle prettig. Wij hebben ervaring met elk niveau en begeleiden de onervaren beweger tot aan de selectie van NAC Breda. Vaak zullen we hiervoor teruggrijpen op sportfysiotherapie, omdat bewegen vaak de sleutel is tot pijnvrij bewegen. In ons fitnesscentrum in Rucphen zullen we hiervoor verschillende oefeningen doen.

Fysio Sprundel

Voor fysiotherapie in Sprundel zit je bij Dynamico aan het juiste adres. Wat je ook weerhoudt te bewegen zoals jij wilt, met de juiste behandeling op onze locatie in Rucphen helpen we jouw klachten en blessures te verhelpen en je revalidatie snel in gang te zetten. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel