• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Fitness Sprundel

Wil jij meer bewegen maar houdt een blessure, fysiek ongemak, gebrek aan tijd of energie je tegen? Met fitness bij Dynamico helpen wij je weer in beweging! Met expertise, begeleiding en ons fitnessaanbod in ons fitcenter in Rucphen kun jij weer optimaal bewegen.

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij helpen je in beweging!

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

Experts in bewegen

Zij staan altijd voor jou klaar

Robert Koevoets

Sander Luijkx

Claudia de Bont

Carolien Botermans

Connor Franken

Danny Maas

Stef Pijnenburg

Blijf op de hoogte!

Actuele tips en nieuws

Fitness Sprundel

Fit worden en blijven, iedereen wil het. Maar soms houdt een blessure, je gezondheid of iets heel simpels als energie of tijd je tegen. Bij Dynamico helpen we je weer in beweging, wat je ook tegenhoudt. Ons deskundige team helpt je jouw doel te behalen. En of dat nu simpelweg meer bewegen is, herstellen of je grenzen verleggen, voor fitness in Sprundel zit je bij ons goed. Mocht er meer aan de hand zijn met je lichaam, kunnen onze fysiotherapeuten je gericht adviseren en ondersteunen.

Fitnessen onder begeleiding

Als je in onze sportschool komt sporten, kun je dat op veel verschillende manieren doen. Natuurlijk is individueel fitnessen mogelijk, waarbij onze eGym-Cirkel zeker het bekijken waard is. Als je naar een doel toe wilt werken, kun je onder begeleiding van onze personal trainers sporten. Ben je liever samen met anderen in beweging? Dynamico biedt meerdere groepslessen aan zoals yoga, pilates, spinning, powerpump en cardioboxing. Of pak even ons buikspierkwartier mee!

Sportschool Sprundel

Wat jouw doel ook is en op wat voor manier je ook wilt sporten, bij Dynamico in Rucphen brengen we je weer of juist meer in beweging. Onze experts helpen je jouw persoonlijke doel te behalen. Hierbij kunnen we altijd vertrouwen op ons grote netwerk van partners. Voor fitness in Sprundel zit je bij ons aan het juiste adres. Dus maak een afspraak en word lid!

Wil jij jouw immuniteit een boost geven? Stel een

Of bel