• Wij hebben maar één doel, jouw doel!

  • Ons team van experts staat klaar, voor jou!

  • Optimaal bewegen binnen de mogelijkheden van jouw lichaam

Unieke fitnessconcepten

Alles wat je wilt, met de zekerheid van begeleiding

Een uniek concept in de regio: verantwoord sporten door professionele begeleiding. Samen bepalen we jouw persoonlijke doelen en de manier om hier zo verantwoord en effectief mogelijk te komen. Wij vinden dat iedereen optimaal zou moeten kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Elk lichaam is anders en dus helpen wij iedereen op een andere manier: met specialistische therapie, groepslessen, bedrijfsfitness of in ons fitcenter.

Of je nu op zoek bent naar een sportschool in of rond Schijf of Sprundel, behoefte hebt aan personal training in Sint Willebrord, Etten-Leur of Roosendaal, bij Dynamico in Rucphen ben je aan het juiste adres. Bekijk hier de mogelijkheden!

Ontdek hoe je jouw sportdoelen kunt bepalen en hoe je deze kunt behalen

Wij staan klaar om je op weg te helpen

  • Ik wil afvallen

  • Ik wil sterker worden

  • Ik wil revalideren

  • Ik wil mijn conditie opbouwen

  • Ik wil sporten in een groep

  • Begin vandaag nog!

    Ben jij klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van dit unieke concept uit de regio? Meld jezelf aan en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake.

eGym

Fit in slechts dertig minuten

Een slimme, complete
en persoonlijke work-out

Wil je graag fitter en vitaler worden op een makkelijke en leuke manier? Denk dan eens aan de eGym-Cirkel van Dynamico. De eGym-Cirkel is een slimme, complete, persoonlijke work-out van slechts dertig minuten, onder begeleiding. Er zijn geen wachttijden, omdat we werken met acht toestellen die je in willekeurige volgorde kunt gebruiken. Met een persoonlijke chipkaart stellen we deze toestellen optimaal in op jouw lichaam en via je persoonlijke touchdisplay krijg je persoonlijke instructies. Het wordt nooit saai met deze technologie die jouw trainingsvorderingen bijhoudt en zich hierop aanpast. Je traint snel, veilig, zeer efectief en heel eenvoudig.

Experts in het begeleiden van jouw sportdoelen

Zij staan altijd voor jou klaar

Sander Luijkx

Robert Koevoets

Claudia de Bont

Stan Ehren

Succesverhalen van onze klanten