Dynamico

Gespecialiseerde Fysiotherapie

Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Het team van Dynamico bestaat uit een groot aantal hoog opgeleide medewerkers. Allemaal experts op hun eigen gebied binnen de fysiotherapie.

Betrokken mensen die maar één doel voor ogen hebben: jouw doel. Of dat nu is om te herstellen, beter te bewegen, om in beweging te blijven of om je grenzen te verleggen en je doelen te behalen. Elk lichaam is anders en dus helpen wij iedereen op een andere manier met specialistische therapie. Heb je klachten? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor het gratis inloopspreekuur. 

Gespecialeerde fysio

Iedereen is gemaakt om te bewegen

Soms beweeg je niet zoals je zou willen en weerhoudt je lichaam je om te doen wat je wilt. Iets houdt je tegen; een blessure, pijn, een beperking? Misschien ontbreekt het je aan energie of tijd? Of lukt het niet om je eigen prestaties te verbeteren? Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam.

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van een huisarts

Heb je een klacht/blessure maar wil je niet direct kosten maken? Tijdens het gratis Inloopspreekuur zullen de fysiotherapeuten kort maar grondig je klacht/blessure onderzoeken en jou daar professioneel over adviseren. Wanneer er daadwerkelijk behandelingen nodig zijn, zal de therapeut dat bespreken. Deze afspraak kan dan direct ingepland worden zodat je snel geholpen wordt. Het inloopspreekuur is volledig gratis en vrijblijvend.

 

Doe de gratis bodyscan

Start met optimaal bewegen binnen de
mogelijkheden van jouw lichaam!

Fit worden en fit blijven

Ons fitcenter

Een uniek concept in de regio: Verantwoord sporten door professionele begeleiding. Samen bepalen we jouw persoonlijke doelen en de manier om hier zo verantwoord en effectief mogelijk te komen. Wij vinden dat iedereen optimaal zou moeten kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam.

Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een...




9.4

Hier vind je ons

Dynamico

Gratis inloopspreekuur zonder doorverwijzing van uw huisarts.