23-09-2019

Dynamico heeft een nieuwe website!

Met trots tonen we jullie onze gloednieuwe website! Met de verhuizing naar de Kozijnenhoek in Rucphen en de groei van onze vestigingen in Tilburg en Zevenbergen, is Dynamico de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. En daar kon onze website natuurlijk niet bij achterblijven. Daarom zijn wij enorm blij dat we jullie het resultaat vanaf nu kunnen laten zien!

Onze nieuwe website is een platform voor de beweger. Iedereen is namelijk gemaakt om te bewegen, maar soms gaat dat niet zoals je zou willen. Een blessure, pijn of beperking houdt je tegen, het ontbreekt je aan tijd of energie, of het lukt niet om je eigen prestaties te verbeteren. Daarom helpt het team van Dynamico je weer in beweging te zetten: met specialistische fysiotherapie of in ons fitcenter. En daarom vind je op onze site alle informatie terug over behandelingen, trainingen, groepslessen en meer!

Unieke fitnessconcepten

Dynamico heeft een uitgebreid aanbod aan trainingen en behandelingen, iets wat we graag aan je laten zien. Met onze nieuwe website kun je dit daarom ook makkelijk terugvinden. Samen met onze partner creative & digital bureau iBiZZ hebben we gezorgd voor een platform waar jij als beweger alle informatie terug kunt vinden over onze diensten en faciliteiten. Mocht je desondanks iets missen of nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Heb je nog vragen? Stel een

Of bel